Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 4 Yolcu Daha...
Alt 17.07.2015, 03:54   #19
aofpsycho
Yeni Yiğido

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aofpsycho FAZLA SÖZE GEREK YOKaofpsycho FAZLA SÖZE GEREK YOKaofpsycho FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 4 Yolcu Daha...

Alıntı:
Erenozdenn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Besyo_cu arkadaşım, Hakan Arslan dikine oynayabiliyor derken ironi yaptın sanırım ben öyle bir hareketini görmedim şahsen. Bizde ortasahada sadece Adem ve Mehdi ileri top taşıyabilen adamlar. Mehdi güçsüz ama maalesef, yoksa teknik olarak gayet iyi. Musa Sinan'a gelince de, adam sadece hızlı. Ayakları ve beyni arasında maalesef kopukluk var. Bu oyuncuların kamp kadrosundan çıkarılması bile, hernekadar transferler konusunda şüphelerimiz olsa da, bence doğru hamlelerdi Sivasspor adına. Olması gereken ayrılıktı bunlar. Tabi emekleri için teşekkürler ama, bu arkadaşların maalesef süper ligde, sadece Sivasspor değil, hiçbir takımda yerleri yok bence.
Bizim önliberoya oyunu 2 yönlü oynayabilen Adem'in yanına kaliteli bir adama, sol bekte Aatıfı oynatabilecek Cicinho tarzı bir sol bek'e, Burhan'dan daha kaliteli ve en azından Batuhan'ı ceza Sahası'nda topla buluşturabilecek ve orta yapmayı becerebilen bir sağ açığa ve büyütülmüş Takım'lara karşı oynadığımız ve genelde oyunu geride kabul ettiğimiz maçlarda defans arkasına sarkabilecek hızlı bir forvete ihtiyacımız var. Bu 4 bölgeye kaliteli futbolcular transfer edebilirsek bence bu sene ligi çok çok rahat geçiririz.
Bu forumu yıllardır okurum ama yazma gereği hiç duymamıştım, lakin bu yorumu okuyunca Eren arkadaşa teşekkür etmek istedim. Bu stadı Fenerbahçe maçında dolduran bu şehrin adamına, bu takıma gönül vermiş kişilerine taraftarına yakışır bir takım için transfer şart, Atıf'ın gitmemesi iyiydi, kaleci kendine gelir sezon içinde, Burhan hiç hazır değildi, yeni transferler bir hareket getirmiş gibi(Karabükspor'dan gelenler) ama bizi ileri taşıyacak bir üst seviyeye çıkaracak en az 5 oyuncuya ihtiyacımız var. Bir umut bu gidenlerin maliyetleri gözden çıkarılarak bütçeyi yeni gelecek oyunculara kaydırırlar diye düşünüyorum. Bir de biz uefa elemelerine katıldığımız sene bile her gün foruma girip baktık hiçbir şey maalesef yoktu. Son güne kadar sabır diliyorum hepimize. Iyi bayramlar. Bayram dönüşü Hollanda kampına katılanları konuşmak dileğiyle. Bizimkiler Amsterdam'ın kekini bir yesin gelsin hele.
aofpsycho isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı aofpsycho'a Teşekkür Ediyor...