Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 3 Takviye Yapacağız
Alt 18.07.2015, 12:04   #37
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 3 Takviye Yapacağız

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu 3 takviyeden sadece forvete alinacak oyuncuya deginmek istiyorum.Gecenlerde bir hazirlik maci yapildi ve Batuhan orada kendisini gene gösterdi ben buradayim diye.Sonra sakatliktan yeni cikan ve bir kac hafta önce mac basina anlasilan bir Eneramo var.Eneramo´nun durumu manevi acidan cok önemli ,cünki Sivasspor bu sakatliginda onu yalniz birakmadi ve bir yilda anlasmayi uzatti.Bu su anlama geliyor,Eneramo sahalara döndügünde bambaska bir Eneramo olacak.Ben buna eminim,Batuhan´da istif üzerinde.

Peki bu durumda alinacak forvet´in birinci sinif olmasina gerek varmi yok.Yani kötü ciksada ara transferde gönderilebilmeli cinsten bir oyuncu olacak ve maliyeti Sivasspor´u sarsmayacak.

Iste yönetimin forvet plani budur.En kötü sartlarda Aatif forvete kaydirilir düsünceside göz önüne alinarak plan kuruldugu gibi islemeye devam edecektir.

Kimse kaliteli bir forvet beklemesin...
Agbi, Sergen Hoca eneramıo ağustos sonu eylül ortası gibi hazır olacak dedi. zaten Eneramo çok ağır bir oyuncu sezon başı antrenman dönemini iyi değerlendirmesi gerekiyor şimdi çok ağır bir sakatlığı yaşadı hemde 2 sene üst üste aynı sorunu yaşadı böyle bir oyuncunun tam hazır olması en az ligin ilk yarısının sonlarına doğru olacak. Batuhan bir var bir yok hala istikrarsız. Aatıf ise geçen sene forvet oynadığında pek verim vermedi. geriden gelip gol atan yani süprüz bir forvet oyuncusu olduğunda daha verimli. sakatlık, ceza vs gibi bir durumun olmayacağının garantisi varmı? süper lig takımın bünyesinde en az 4 tane forvet oyuncusu olmak zorunda. eğer yönetim 1 tane 11 de direk oynayacak forvet almazsa KİŞİSEL görüşüm bu sene inanılmaz zorlu günler geçiririz