Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Alıntı:
GraveYard Nickli Üyeden Alıntı
Futbolcularımıza ödenen yıllık miktar bana göre ancak 20 25 milyon gibi bir ücrettir. Çok spor programlarını izledim bizi ilgilendirmez ama bir programda aziz yıldırım kendi takımının gideri 42 milyon demişti bizim takımımızın kendi bütçesi malum en fazla futbolcularımıza 1 milyon veya 1.5 milyon gibi bir ücret ödemeye gücü yetiyor. Bazı hemşerilerimi anlamıyorum bizim gibi cüzi bir bütçe ile yönetilen takımızı transferlerden dolayı çok eleştiriyosunuz. Sivassporumuza sivaslılar sahip çıkmıyor yardım kampanyası yapılıyo 5 milyonu zar zor topluyoruz unutmayın ki takım otobüsünü bile kendi taraftarlarımızın katkısıyla alınmıştır. Bügun üç büyükler dedimiz kulüplerin arkdasında büyük kişiler var rahatlıkla sponsor ne buluyolar transferlerini yapıyolar ama onlar bile şuan risk altındalar borçlarından dolayı transfer yasağı ve şampiyonlar ligine gidememe gibi durumu var. Lafın kısası sivasa futbolcu getirmek çok zor özel hayat yok diye tercih edilen bir kulüp değiliz biraz sabır gerektiğine inanıyorum ben ne kadar eleştirilsede yönetimimiz bu takım sivasın kendi değerimize biz sahip çıkmalıyız herşeyden önce şehrimizn takımına. Öğrenciyim ama bence 200 lira 1 sezon için çok fazla bir ücret değil diğer takımların kombine fiyatlarına göre. İmkanlarımı zorlayıp kombine alarak takımama biraz olsun destek çıkmak hepimizn görevi.
|
42 milyon euro....