Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Aynı haberi ben de dün gece gördüm..Yalnız o haberde çeviri yaptırırsan ;gelenler, gidenler ve oyuncuları isteyen kulüpler olarak ayırdıklarını görürsün..Sivassporun transferini düşündüğü oyuncunun da şu anda durumunu oyuncuyu isteyen kulüp olarak bir sınıflandırmaya gitmişler...İnşallah bu transfer gerçekleşir ama Anderleth gibi üst düzey kulüplerinden az paraya oyuncu olmak o kadar da kolay olmasa gerek...Ayrıca bu transferin olması için oyuncuyu da kesinlikle ikna etmek gerekir diye düşünüyorum..Bana sanki bu oyuncu değilde alternatifi olan Polonya da oynayan Slovak Robert Pich in transferi olacak gibi geliyor...Çünkü Slovak oyuncu ve meneceri dünkü yüklediğim mesajda da okuyacağınız gibi sivassporun teklifine daha sıcak bakıyorlar...Ayrıca Slovak oyuncunun sözleşmesi Aralık sonunda biteceği için kulübü de para kazanmak için şu dönemde satışına daha olumlu bakabilir diye düşünüyorum...Yukardaki paylaştığım röportajda menecer son olarak Türkiye'ye Rize ye gelen Patrik Tuzinski den sonra Robert Pich in daha da olumlu yaklaştığını söylemiş..Transfer bu belli de olmaz;birden baktık ki yarın Admenteros imzayı atmış...Ne olursa olsun bir an önce bu transfer işini bitirip lige konsantre olmak lazım..
|
Ben şahsen pich gelsin istemem o kadar kaliteli oyuncu alacağız hata yapmayacağız dediler bu oyuncu bence biraz kapalı kutu olursa hata ihtimali yüksek bir transfer olabilir şayet kaliteli bir ligde boy göstermemiş... Gönül ister armenterosu alalım ama dediğin gibi ya transfer bu ne olacağı belli olmuyor