Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Austin Sivasspor'da
Alt 13.08.2015, 21:55   #40
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Austin Sivasspor'da

Sivasspor hala R.Austin i bekliyor mu bilmiyorum..Bu oyuncuya Pazartesi günü 2 gün düşünme süresi verilmiş ve hatta bazı duyumlarıma göre transferi kolay olsun diye daha fazla da para teklif edilmiş diyorlar...Ne kadar doru bilmiyorum...İnternette dolaşırken Wikipedi kaynaklı Austin le ilgili ilginç bir haber paylaşmışlar:....Çalışma izni reddedildi [ değiştir ]
Temmuz 2015 tarihinde 30 ile üç yıllık bir anlaşma kabul sonra Sheffield Wednesday , Austin nedeniyle yeni bir çalışma iznine verilecek değildi hareket iptal edildi ortaya çıktı Futbol Federasyonu bir Avrupa Birliği üyesi olmayan bir oyuncu için sahip olduğu kurallar, önceki iki yıl içinde FIFA'nın ilk 50 sıralamasında bir ülke temsil etmektedir. [38] [39] Austin'in ajan Darryl Powell Austin eşi ve küçük oğlu canlı İngiltere'de beri, "travmatik" olarak durumu anlattı.Kaynak.Wikipedi....... ...Ayrıca Twitterda bu olayla Austin le ilgili bir imza kampanyası düzenlenmiş;kampanyayı şu anda oynadığı takım olan Leeds taraftarları düzenlemiş....İsteyen herkes verilen sayfayı tıklayıp imza atıyor...Benim anladığım Austin İngiltere deki hayatından memnunmuş bu yıl İngiltere de başka bir takıma transfer olmak istemiş ama AB vatandaşı olmadığı gerekçesiyle Temmuzda oturma izni iptal edilmiş durumda..O da bunu kamuoyuna duyurmuş ;Leeds ve Shefield United taraftarları Tweter da imza kampanyası düzenlemişler...Sonra oyuncu bunun üzerine sivasspora ve Bondby e teklif edilmiş ..Oyuncu kararsız gözüküyor..Son durumu bilmiyorum ama eğer gelirse ilginç bir transfer olacak ...Hatırlarsanız Enaramo da ilk başta bizi reddetmişti sonradan Tunus ta halka ayaklanması çıkınca bir anda Sivasspora gelmişti,Austin de gelirse şaşırmayacağım ama sivasspor bu ;bir anda adı hiç geçmeyen Alternatif oyuncuları imza atarken de görebiliriz...Ben her an bir sürpriz transfer bekliyorum..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...