Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Barrales Sivasspor'da
Alt 19.08.2015, 21:51   #38
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Barrales Sivasspor'da

Barrales bizim gibi takımlar için iyi bir golcü olabilir ama üst düzey bir golcü olup olmadığını maçlar başlayınca göreceğiz...En önemli özelliği kafa toplarına olan hakimiyeti ve kafayla attığı goller...Videolarından izlediğim kadarıyla ayakları o kadar iyi bir oyuncu değil;zaten attığı 19 golün yarıdan fazlasını kafayla atmış...Batuhan ile bilhassa iç sahada 4 büyük takımın dışındaki takımlarla oynanan maçlarda çift santrafor da oynatılabilir...Batuhan yerden daha güçlü bir oyuncu;ayakları Baralles den daha iyi...Bu oyuncun gelmesi umarım Batuhan ve Enaramo nun performansını daha üst seviyelere çıkarır..Kimin oynayacağına hoca karar verecek..Kim daha iyiyse o oynayacak..Arjantinlinin gelmesi Enaramo nun forma şansını daha da azaltmış gözüküyor..Çünkü 3 oyuncu forvette birbirine bezer özellikleri olan,arkası dönük oynayan forvetler...Barrelles geçen yıl takımının bjk ile oynadığı 2-2 biten maçta bjk ya Atina da 1 gol atmış..Maçı izledim ama oyuncunun performansını hatırlamıyorum..Aslında Sergen Hoca daha çok kısa boylu,hızlı bir forvet istemişti..Ama şansımıza Batuhan tipinde benzer özellikleri olan bir forvet düştü...Enaramo nun son durumu belli olmadığı için Arjantinli yedek te olsa 2. yarı oyuna sokularak takıma ısındırılır..İlerleyen haftalarda da eğer Batuhan dan daha iyi takıma uyum sağlarsa ilk 11 de oynatılır...Sergen bence şu anda Arjantinli yi 2. yarılar oyuna sokar diye düşünüyorum..Bir çok arkadaş Arjantinli yi ilk 11 e monte etmiş ama ben tersini düşünüyorum...Takımı tanımayan bir oyuncunun hemen ilk 11 de oynaması o kadar kolay olmasa gerek...Takıma ısındıkça takımı tanıdıkça ilk 11 de de düşünülebilir...Arjantinli bizim ligde eğer iyi toplar alırsa çok goller atar...Bakalım Arjantinli takımın ilk 11 inde mi oynayacak;yoksa 2. yarıları kapanan kilitleri açmak için mi sahaya sürülecek;hep beraber göreceğiz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...