Cevap: Maçı Değerlendirelim
genel olarak takımda bir huzursuzluk var doğru karar verip devamlılık sağlayamıyorlar.ancak kondisyon olarak durum iyi hakkıı vermek lazım
sergen hoca çok isteksiz ve tepkisiz oyuncu seçimleri yanlış. hadi orhanı 11 d başlattın 2. yarı çıkardın abaloyu soktun anladık ama abalo orda mı oynar kanata koyacaksın adam ortada kayboldu
jhon boye. bu adam bana doğa yı hatırlattı sert oyunu ve yaptığı pas hataları. adam önü boşken bile hatalı pas atıyor. hele yaptığı çirkeflikleri söylemeye gerek yok herkes gördü ayıptır ayıp sivas böyle oyncuyu sevmez gönderir boye efendi hendine gel yiğido gibi futbol oyna melo itinden farkın olsun.
baralles ise sırtı dönük bir top tutamadı ayakta duramadı hiç varlık gösteremedi. hatalı pasları pozisyonlarımızı öldürdü. bu adam gol kralıy ama türkiye de kralın yaveri bile olamaz 6-8 gol atarsa büyük başarı olur.
yekta yı zaten beğenmiyordum iyice nefret ettim karektersiz oyncu zaten hiç hazır değil 10 dk için bir yorum yapamayacağım.
orhanı anlatmaya gerek yok zaten canısı hocası anlatsın orhancığını. abalo kumaşı iyi doğru oyatılırsa fark yaratır en beğendiğim kuşkusuz cicinho bu adam olmasa ne yapardık allah bilir. ha birde erkan var çok çalıştı uğraştı kapasitesini zorladı ama elinden başka gelmedi canı saolsun güzel oynadı.
sonuçta 31 hafta daha düşme korkusu yaşayacağız. önceden de söylediğim gibi sergenciğimiz 10. haftayı görmez hakkımızda hayırlısı olsun
|