Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Djakarıdja Kone Medicana Sivasspor´da
Alt 01.09.2015, 07:07   #47
sebasteia
Usta Yiğido
 
sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.01.2008
Mesajlar: 2.340
Thanks: 1.509
1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Djakarıdja Kone Medicana Sivasspor´da

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sergen Hoca'nın bu bölge için istediği transfer listesindeki 6. adamı aldığımızı, hatta başka bir deyişle Sergen Hoca'nın yönetime sunduğu 5 kişilik ön libero listesinde olmayan bir oyuncuyu transfer ettiğimizi bilmekte fayda var.. Ya kelek çıkacak, ya melek..

Ama Sergen'in Carlos gibi susmayacağını, hatta takımı yanlış tertiplerle maçlara çıkararak (dünkü Osmanlıspor ve geçen haftaki Eskişehir maçlarında olduğu gibi) takımı sabote edeceği duyumlarının doğruluğunu gördükçe gelecek için umut var nasıl olunur yada bu durum karşısında nasıl endişenilmez..
klasik eski sivaslı tavrı. sivas bu yüzden gelişip kalkınamadı. işler parlak olmadığı vakit sorumluları hemen toprağa göm. ya da bir sorumlu bul hemen ona bütün yükü yükle. ya da olmayan olayları oluyormuş gibi hayal et ve bunu her yerde dillendir.

şu söylediğinizin ne kadar ağır bir itham olduğunun farkında mısınız???
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...