Cevap: Yönetim Uyuma...!
Geçen sezon maraton kombinem vardı. Neredeyse her iç saha maçı ceza almayalım diye küfredenleri uyarıp engellemekle geçti. Maçı seyredemiyordum artık. Bu sezon kombinemi VİP'ten aldım. Yeter uğraştığım. Maraton tribününde küfür ancak, küfretmeyenlerin küfredenleri uyarması ve bastırması ile olur. Ben ve Üçbeş kişi daha bunu geçen sezon seyirci sayısı az olan bazı maçlarda başarabilmiştik. Trabzon maçına gelen seyircilerin arasındakiler sayıca öyle çoktular ki gücümüz yetmemişti mesela. İşiniz gerçekten zor.
1) Maratondaki yetişkin yaştaki bir Kısım seyirci maça Sırf rahatça küfretme maksadıyla geliyor. Ağız ishali olmuş adeta durmuyor.
2) Birinci gruptakileri hadi susturdunuz diyelim. Geçler var bir de. Gerek Maratondaki genç fanatik grup, gerekse kale arkasındakiler çabuk gaza gelen ve kolay söz dinlemeyenler.
Bunları topluca küfretmeden maç seyretmeye alıştırmak için bir süre geçecek. Bu sezon disiplin yönetmeliği de Değişti. Anında men cezası var artık, kulübe ceza yerine Tribünün tamamına kesiyorlar cezayı. Yani küfredenler ya bu işten vazgeçerler ya da maça giremezler... .
Maratonda kombinesi olan suçsuz Arkadaşlara Allah SABIRLAR versin.
|