Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Cumhuriyet Kupası
Alt 04.09.2015, 22:38   #18
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Cumhuriyet Kupası

Bugün maçı bende statta canlı izledim..Açıkcası çok kötü bir maç oldu...Rakip çok zayıftı..Sivasspor ligde nasıl oynuyorsa burada da aynı oynadı...Korcan a maç boyunca çok az top geldi...Ziya sakatlığı sonrası hazır olmuş gibi..Zamanla daha iyi olacak..Çağatay fazla ileri çıkmadı;henüz çok acemi;ilerde daha iyi olacak...Orhan bu maçta daha hareketli oynadı;kaleye bir kaç tane de iyi şut attı..Yiğit stoper oynadı;zaman zaman da ileri çıktı...Hakan çok yavaş ve bencil oynadı;hep kendisi top kullanmak istiyor..Yekta nın zamana ve fazla maç oynamaya ihtiyacı var...Abalo bilahassa ilk yarı takımın en iyisiydi..Sürekli yer değiştirdi;topsuz koşular yaptı;toplan her buluşmasında olumlu hareketler yaptı...Herkesin gözü Arjantinli santrafordaydı..Malesef kimse nasıl bir oyuncu olduğunu anlayamadı..Arkadaşları ile arasında çok fazla uyum sorunu var..Durarak oynayan bir santrafor tipi...İlk yarı son dak. larda pozisyona girdi;onda da ayağı kaydı..2.yarı Cicinho nun gelmesiyle canlanır dedik ama malesef ondan isabetli bir kafa vuruşu da göremedik..Zamana ihtiyacı var...Bu durumuyla Batuhan ın arkasında iyi bir yedek olacak gibi gözüküyor..Takıma uyum sağlarsa o zaman Sergen Hoca oynatır diye düşünüyorum..İ. Akın aynı İ.İbrahim Akın koşmadan,mücadele etmeden ayağıma top gelsinde oynayayım zihniyetinde olan bir arkadaş;mtakımın en kötülerindendi..İlk yarı bir kaç orat yapsa da genelde kendisine verilen bir çok topu öldürdü;rakibe kaptırdı...2.yarı oyuna giren Beykan ın kaliteli bir kumaşa sahip olduğunu hepimiz gördük..Sergen Hoca nın yerinde olsam ben İ. Akın ın yerine genç Beykan ı tercih ederim..Beykan aynı Atıf gibi sürekli hareket eden,topsuz oyunda başarılı olan,dinamik bir oyuncu...Oynadıkça daha iyi olacak..Gol de atarak hocasına ben hazırım dedi...Yekta ya gelince daha katetmesi gereken çok yol var..hazır olması çok zaman alacak gibi..Umarım takıma uyum sağlayarak maç eksikliğini de gidererek sivasspora katkı yapar...Yekta nın kondisyon sorunu da var...İnşallah ilerde daha iyi olur...Maç hazırlık maçından çok,antreman maçı havasında geçti...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...