Tekil Mesaj Gösterimi
Cumhuriyet Kupası Sivasspor'un
Alt 05.09.2015, 06:32   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Cumhuriyet Kupası Sivasspor'un



Bu yıl 17.'si düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nda Sivasspor, Prishtina'yı 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Sivaspor'un organize ettiği ve bu yıl 17.'si düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nda Medicana Sivasspor, Kosova Birinci Futbol Ligi takımlarından FC Prishtina ile karşılaştı. Karşılaşmayı Orhan Gülle ve Beykan'ın golleriyle 2 - 0 kazanan Sivasspor, Cumhuriyet Kupası'nın sahibi oldu.

Sivasspor, en son 2011 yılında kazandığı kupayı 4 yıl aranın ardından müzesine götürmeyi başardı.

Stat: Sivas 4 Eylül

Hakemler: Adem Sarıtaş, Barış Yüksektepe, Erdem Değirmenci

Medicana Sivasspor: Korcan Çelikay, Ziya Erdal, İbrahim Öztürk, Çağatay Çeken (Dk. 62 Cicinho), Orhan Gülle (Dk. 46 Beykan Şimşek), Yiğit İncedemir, Abalo (Dk. 73 Erkan Kaş), Hakan Özmert, Yekta Kurtuluş, İbrahim Akın (Dk. 73 Burhan Eşer), Barrales

Priştina: Bekaj (Dk. 88 Muqiqi), İslami, İsmajli, Kukaj, Makolli (Dk. 71 Milovic), Krasniqi, Boshnjaku (Dk. 88 Jahaj), Shala (Dk. 77 Park), Begolli (Dk. 83 Berisha), Kelmendi (Dk. 90 Basha), Osmani (Dk. 18 Gashi) (Dk. 65 Cho)

Goller: Dk. 17 Orhan, Dk. 81 Beykan (Medicana Sivasspor)

Sarı kart: Dk. 68 Makolli (Priştina)


KUPALAR TAKDİM EDİLDİ

Karşılaşma sonrası kupa töreni düzenlendi. Vali Barut, Sivasspor'a birincilik, Prishtina takımına ise ikincilik kupasını takdim etti.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise misafir takım Kulüp Başkanı Remzi Ejupi'ye plaket ve Sivasspor forması hediye etti. Remzi Ejupi de Başkan Otyakmaz'a Prishtina forması verdi. Törende misafir takım Yönetici ve Teknik heyetine de birer forma hediye edildi.

İLK KAZANAN ÇAYKUR RİZESPOR

Sivasspor Kulübü tarafından 1998 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nı, ilk sene Çaykur Rizespor kazandı.

İlk 10 turnuvada 4 takım arasında eleme usulü yapılan maçlar sonunda sahibini bulan kupa, son dönemde ise tek maçlı eleminasyon sistemi sonucu bir takımın müzesine gitti.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...