Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - T.Konyaspor
Alt 18.09.2015, 01:48   #37
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor - T.Konyaspor

Sergen Hoca dan bu maçta da sürpriz bir kadro mu göreceğiz;yoksa klasik 11 le mi sahaya çıkacağız...Rakibin maçlarını teknik ekiple birlikte izleyen onlar...Konya Osmanlı yı geçen hafta yeni ama özetten izlediğimiz kadarıyla Osmanlı nın maç boyunca çok pozisyonu vardı ama atamadılar..Atamayana atarlar misali;golü atan Konya maçı kazandı...Sivasspor bu maçta diğer maçtaki aynı kadroyla çıkarsa işi çok zor,çünkü Konya takımı iyi kapanan bir takım;bu takımı ancak daha hücumcu bir takımla çözebiliriz...Eğer hazırsa bu maçta Yekta nın oynatılmasından yanayım...Yekta düşünülmüyorsa maça orta sahada Mehdi-Kona ikilisi ile de başlanabilir...Enaramo bu maçta ilk 11 de düşünen var ama ben Enramo nun kupa maçında kadroya gireceğini düşünüyorum...Burhan bu maçta oynarsa Abolo belki de yine 2. yarı düşünecek...Hoca sürpriz yapıp Batuhan ı oynatırsa şaşırmayacağım...cicinho da tekrar eski yerine dönerse kimseye sürpriz olmaz...Çünkü John Boye hafta boyu hep düz koşu yaptı;hoca antremanlarda düz koşu yapan birini ilk 11 de oynatır mı;hoca Sergen se bence zor oynatır..Bu hafta Cicinho oynar diye düşünüyorum...İlerleyen haftalarda bilhassa deplasmanlarda bence ilk 11 de Boye yi hoca oynatacak;iç sahada ise Cicinho yu tercih edecek...Boye stoperde de her zaman oynatılacak bir isim...Bu hafta orta sahada Kone nin dışında kimler oynayacak şimdiden merak ediyorum..Forvette Barralles geçen hafta oynadı ama bu hafta Batuhan oynarsa benim için hiç sürpriz olmayacak...Ziya nın yeri garanti gibi...Önemli olan kazanmak;Sivasspor bir an önce maç kazanıp stresi üzerinden atmalı...Sakin oynayıp ,rakibe orta sahada baskı yapıp bu maç kazanılmalı...Golü kimin atacağı hiç önemli değil;Konya nın kontrataklarına çok dikkat etmek gerekli;rakibi uyutup gol atıyorlar...1-0 olsun maç bizim olsun...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla