Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 20.09.2015, 09:36   #61
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben suçu bugün birazda kendimizde aramak istiyorum. Maraton C tribününde maçı canlı izledim. Arkamda 60 yaşlarında bir adam,onun önünde 2 tane Sivasspor formalı iki tane PROFESÖR taraftarlarla...!!! Tezahürat yok,destek yok ama inanın maçın 5. dakikasından itibaren Adem,Ümit,Burhan,Aatıf,Barrale s ve sırayla diğer oyunculara hakaretler ederek seyrettiler maçı. Bunlar sadece bir kaç örnek. Ve eminim ki bu oyuncuların hepside edilen lafları duymuştur - yabancılar anlamasa da. Tamam takım kötü olabilir ama hani taraftarın itici gücü,hani desteği. Sen ordan bağırıp kalaylarsan adamda küser kardeşim. Adem'e bi sürüüü laf söyleniyor ve ben katılmıyorum. Demek ki bu arkadaş antrenmanlarda iyiki adam 11'de oynatıyor. Bir adam gününde olmayabilir gol kaçırır,iki metreye pas atamaz ama senin bu adama hakaret etmeye hakkın yok kardeşim...!!! Bugün takım olarak iyi değildik açıkçası. Olayı kişiselleştirmenin bir manası yok. Bu takım bizim arkadaşlar. Eskiler var,yeni katılanlar var,iki maç önce gelenler var. Bunları da göz önünde bulundurmak lazım bence. Antalya ve Mersin maçlarına kadar sabır gösterilmesini ve takımı sonuna kadar desteklenmesini rica ediyorum. Bu arkadaşlar futbolcular bizi buralara getirdi. Bunlarla devam edilecek. Hep destek tam destek zamanıdır diyorum...
Dediklerine katiliyorum , ayrica hic bir Hoca ve Futbolcu küfürü haketmiyor!

Ama Adem 3 mactir kötü. Ayrica extra özelligide yok. Cok kötü bir oyuncu degil , bazen süpriz paslar atiyor ama ya tutarsa ya tutarsa gibi denemelerle olmaz... Cünkü bu adam 17 degil 32... Denemesi gereken varsa 17 yasindaki oyuncudur....

Direkt katki verecek oyuncular sunlar: Setkus , Cicinho , John Boye , savunmada gününde olan Ibrahim Öztür, bazen Ümit Kurt , ve Kone

Diger oyunculari bende tam anlamadim... Ama Barallesde israr etmeside dogru cünkü, söyle söylim yeni transfer oynatmak icin aldin takime mönte etmeye calisiyorsun , burda Sergen'e kizamazsin , aynisi Samet Hoca, Olcay Sahan'a yapti ,sonra acayip oyuncu oldu... Aslinda biz Beykan Simsek'i kazanmaliyiz ---

Dün biraz Beyaz Tv yi izledim , Sinan Engin , Trabzon ,Fener'in alternatifli kadrosu var ama daha halen ilk 11 belirlenmistir... Bakin BJK'ya adamlarin ilk 11 en kötü ilk 10 belli dedi...

Kesinlikle katiliyorum ve üzerine ekliyorum Sivasspor'un ilk 11 belirlenmeli...
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...