Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mutlu musunuz...?
Alt 20.09.2015, 20:39   #8
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1477 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Mutlu musunuz...?

Alıntı:
musa harun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeni heyecan lazım bize kızmayın ama takımın düşüp çıkması lazım millet alıştı stada gelmemeye özlememiz lazım maçı süperl igi
Katılmıyorum...

Biraz önce Antep maçına baktım, belki 1000-2000 seyirci ya vardı ya yoktu... Rize kayseri gençler eskişehir mersin biz hepimiz aynıyız... Sadece burada Konyayı ayrı tutuyorum. Sebebi ise büyük firmaların taraftarlara kombine vermelerinden ve stadlarının heyecanlarından kaynaklanması... veya başka sebepler onları ayrı tutyorum. Türk Futbolunun girmiş olduğu bu taraftar bunalımından kurtulması lazım. Demek oluyorki bu iş 10 yabancı 20 yabancı transferi ile değil, taraftarlara gösterilecek cazibe ile güzelleşiyor... Burada Passoligle veyahut 6222 ile Türk futbolunu güzelleştireceklerini zanneden zümreler ne kadar fışkının içine girdiklerinin farkında değiller, farkındalar ama ne yapacaklarını bilemiyorlar... Birde üstüne üstlük ''**ne hakem'' deseniz kombineleriniz bir maçlığına bloke oluyor ve siz futbol müsabakası seyretmemekle mahkum oluyorsunuz. Bu özgürlüğü kısıtlayıcı bir kıstas değildir de nedir...

İşin özü heyecanını yitiren sadece Sivassporumuz değil Türk futboludur. Unutmamalıdır ki düşmek kolay çıkmak zordur. Bunu öğrenmek için bir Sakaryaspor bir Zonguldakspor taraftarı olmak gerek. Onun için sadece biz değil bizi bu hale getirenleri oldukça ciddi sorgulamamız lazım. Hemde şiddetle...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...