Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sergenin Suyu Isındı Kaynar Oldu Artık !!!
Alt 23.09.2015, 01:16   #41
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sergenin Suyu Isındı Kaynar Oldu Artık !!!

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hepimiz hocayız,hepimiz başkanız...Gerçek olan bir şey var,o da bu takımın zamana ihtiyacı olduğu...Sergen e geçen yıl yeni bir takım kur dediler demesine de acaba ne kadarlık bir bütçe verdiler...Sivasspor süper lige çıktı çıkalı nası başarılı oldu;istikrarla oldu...B.Uygun başarılı olduysa süper topçularla mı başarılı oldu....Ligi 2. bitiren takımdan M.Yıldız hariç kaç tane oyuncuya transfer teklifi geldi;o takımın kaç tane oyuncusunu satıp kulübün kasasına para girdi...Ne derseniz deyin B.Uygun başarılı oldu diyeceksiniz biliyorum ama unutmamalı ki B.Uygun'un bu takımda bir geçmişi vardı,Bülent Hoca 3-4 yıl bu takımda Spor Direktörlüğü yaptı; oynayan bir çok oyuncuyu ya kendi transfer etmişti ya da oyuncuları çok iyi tanıyordu..Eğer başarılı olduysa tanıdığı,bildiği oyuncularla kenetlenip başarılı oldu..Rıza Hoca takıma ilk geldiğinde İBB ye Sivas'taki maçı 4-0 kaybetmiştik..Ben o maçta stattaydım..Taraftarların hoca hakkında neler söylediğini söyleyemem,çünkü terbiyem müsade etmiyor.....Şu şartlarda Sergen i diyelim göndedik kimi getireceğiz;Mesut Bakkal diyenler var, gelebilir ama ne kadar çapsız bir hoca olduğunu hepimiz biliyoruz..Bizi sadece kümede bırakır,geleceğe götüremez...B.Uygun şu anda Katar da ,keyfi de yerine ..Akşam 3. haftasına giren Katar ligine bir göz attım;ligde 1 galibiyet,1 beraberlik almış..Keyfi yerine ;yıllık 2 milyon euro kazanan birisi niye sivasspora gelip ateşten gömlek giysin....Sivasspor şu anda iyi ya da kötü bir takım kurmuş durumda;ligde 4 tane beraberlik almış sadece 1 maç kaybetmiş;durumu çok da kötü değil..Geçen yıl nasıl durumda olduğumuzu biraz hatırlamak lazım;bu takıma sabretmek zorundayız...Ben ilerleyen haftalarda bazı oyuncuların takıma uyum sağlayarak daha iyi yerlere geleceğimiz düşünüyorum...Bu kadro geçen seneden daha iyi...Sergen bazı maçlarda hatalar yapmış da olabilir..Ama istikrarsız bir lig yaşıyoruz..Bir hafta galip gelen bir takım ertesi hafta farklı da yenilebiliyor...Hocayı biraz rahat bırakmak lazım...Bu takıma sabredemezsek sonuç daha da kötü olabilir..Bu sonuçlar yeni takım kuran bir çok takımda her zaman yaşanabilir...Devre arasında belki bazı yetersiz oyuncularla yollar ayrılıp takıma daha başka takviyeler de yapılabilir...Biraz kendimize gelmemiz lazım;geçen yıl biz kupada gruplara direkt katıldık;belki eleme oynasaydık grup maçlarına bile kalamıyabilidik....Bu kadar ağır eleştirilere hiç katılmıyorum..Sürekli hoca değiştiren takımların başarılı olacağına hiç inanmıyorum...Takıma destek olmalıyız,önce destek olup stadı hınca hınç dolduralım sonra başarılı olmazsak yine eleştirelim...Konya maçındaki seyirci topluluğu sürekli olursa başarısızlık kaçınılmazdır..Sivas halkı bu takıma sahip çıkmalı;kupadan elenmek dünyanın sonu değil;her şerde bir hayır vardır derler;,belki de kupada elenmemiz bizim için daha hayırlıdır..
Bu takım Sivas'ın herşeyi;sivasspor taraftarı takımına sahip çıkmalı...

Gardas farkindaysan, cogumuzun hangi ligde bile oynadigini bir takima elendik. Onu elemeye de bu takima zaman lazim dersek ayip olmaz mi?

Hayir yani, kupa önemsiz de o kadar da degil. Sözde öneerlimeyen kupa UEFA kupasina gidisin en kis yolu...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla