Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 27.09.2015, 20:04   #20
58Yiğidoo58
Yiğido

58Yiğidoo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

89 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 532 58Yiğidoo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Takım oyunu sıfır. Paslaşma sıfır. Hava topundan dolayı yere hiç indiğini görmedim. Herkes bir havada. Futbolcular bir havada. Sergen garip garip düşünüyor. Acaba istifa edeceği skor bu hafta gelmediği için mi üzgün? Yoksa takım buna cephe mi almış durumda? Oyun mantığını kavrayamadım ama inanıyorum ki Sergen Sivasspor'a Barcelonadan sonra yeni bir ekol sistem getirmeye çalışıyor ona kanaat verdim.

Maca gelince arasında kavga bulunan aşağı mahalle takımı oyuncuları ile yukarı mahalle oyuncuları maç almışlar. Aşagı mahalle oyuncuları(Sivasspor) kendi başına mahalleyi kurtarmaya çalışırken sahanın kenarında yaşlı kel bıyıkları sarkık bir amca gençliğini hatırlamaya siğaranın ve alkonun tadını tekrardan almaya çalışıyor. Yazık hepsinin kariyerine yazık.

SİVASIN İNSANINI BU KADAR SALLAMAMAK BİZİM NE KDAR MİSAFİRPERVER VE UCUZA EKMEK KAZANDIRAN BİR MİLLET OLDUĞUMUZU GÖRDÜM. O TAKIM ŞEHRİN KARAKTERİNİ YANTIR BEYLER! SES ÇIKARMA VAKTİ GELDİ BEYLER HAFTALAR GİDİYOR BEYLER! HEDEFİMİZ HİÇBİR ZAMAN KÜME DÜŞMEK OLMADI BEYLERRRRRRRRRRRRRRRRRR!

HERŞEYİ TEKRAR BAŞA ALIP GERÇEKLERİ ORTAYA KOYALIM Ve KESELİM PARMAKLARI!

58Yiğidoo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58Yiğidoo58'a Teşekkür Ediyor...