Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 27.09.2015, 20:19   #29
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

duran topa burhanın vurmasını aklım almıyor 1 metreden gol atamayan adam topu yerden kaldıramayan adama frikik attırıyolar ..

kaleci ortalamaydı golde biraz hatalı gibiydi ama 2-3 topu zamanında çıkıp cok iyi mudahale etti .

cicinho kesinlikle oynamalı kalitesi ve takıma kattıkları tartışılmaz.

umite geçmiş olsun yine ibrahimle birlikte belirli bir ortalamada oynadılar etooya pozisyon vermediler. kaleciyle uyumları pek iyi degil ama.

ziya 2 pozisyonda muthis mudahaleler yaptı ama oyun genelinde yine pek gozukmedi ortalıkta.

adem ve kone fena oynamadılar pozisyon bilgileri iyi oyuncular biraz yumusak kalıyoruz ama yine de.

burhan ve aatıfı birlikte degerlendircem : ben bu kadar sacma bir olay gormedim ikiside topu kaptırana kadar çalım yapıyor.. ben halısaha da bunu yapsam takım arkadaşlarım kızıyor. bu adamlar koskoca sivassporda yıllardır aynı şeyi yapıyor kimse uyarmıyor mu bunları anlamıyorum..

Barrales gercekten cok ugrasıyor pozisyona girmeye calısıyor ama iki kanat oyuncusu icinde en son secenek pas oldugu icin barralese top gelmiyor. bence cok kaliteli bir futbolcu cicinhonun ortaları geldikce gollere baslıcaktır barraleste.

erkan top ayagına gelirse oynuyor . ikili mucadelelerden kacınıyor. soylenecek pek bir sey yok .

abalo bal yapmayan arı . bos bos kosuyor etrafta. bir pozisyona girdi onuda degerlendiremedi. şaşırmadım.

beykan kalitesini kısa surede gosterdi ilk 11i hakediyor haftayada ilk 11 de cikicaktir benim tahminime gore.

duruma gore mehdi ve enaramonun artık oyuna girmeleri gerekiyor bence bu takıma katkı saglayacaklardır.

sonuc olarak bence daha iyi oynadıgımız kazanmaya yakın oldugumuz bir mactı. ama yinede emrah bos kaleye bir pozisyon kacırdı. onu da unutmamak lazım. neyse artık onumuze bakıcaz. haftaya lıgın en zayıf ekıbı mersını yenıp mıllı mac arasına morallı gırmemız lazım.
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla