Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 27.09.2015, 21:09   #33
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Alıntı:
otceken58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ustad eminim bütün maclari sende bizim gibi büyuk bir heyecanla izliyorsundur ancak bana göre Burhan'a değil cicinho Ronaldo'yu dahi getirsen nafile Burhan gecen seneden beri tüm maclarini seyret hicbirsey yapmadığını yapamadığını görürsün hiçbir pası yerini bulmuyor bu ülkede kendi attığı topa yetisemeyen tek futbolcudur büyuk ihtimalle kesinlikle yedek kalması gereken futbolcu ama bizde öyle bir teknik adam var ki cicinho yu yedek bırakıyor !!!
Bende en az senin kadar memnun degilim Burhandan. Ben bunu tartısmıyorum. Sadece Burhanın performansının neden düstügünü anlatmaya calıstım. 2 Sezondur Cicinho ile mükemmele yakın işleyen bir sag kanatı neden bozuyorsun. Simdi sen Ronaldoyu getirelim vs diyorsun, getirde gör o zaman nasıl oluyor. Cicinho oyundayken Burhanla ileri geri yapabiliyor ama bu Boye ile olmuyor. Nedeni ise top Burhandeyken fark ediyorsan 2 3 kişi sıkıstırmaya geliyor pası atacak kimse kalmıyor. Cünkü Boye desteklemiyor. Önce koysun Cicinho Burhanı 3 4 hafta üst üste o zaman daha net sekilde elestiririz. Atıf bugun o toplardan sadece bir tanesini Burhana verseydi bugun kral olurdu belki. Ben Burhanı kayırdıgımdanda degil eldeki en iyi malzdme buysa bu oynar. Daha öncede söyledim bu problem oyuncalarla degilde Sergenden kaynaklanıyor gibi. Eger SİVASSPOR galibiyet alıp üst sıralarda olacaksa kimin oynadıgı o kadar önemlide degil. Kimse SİVASSPORUN üstünde degildir. Saygılarımla kardesim.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...