Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.10.2015, 23:48   #5
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Ne kadar da karamsar taraftarımız var;takım çok iyi oynamasa da 7 maçta sadece 1 kez yenildi..Bazı maçları biraz daha dikkat etsek kazanabilirdik de..Son maçta 11, 11 oynasak belki de galip bile gelebilirdik...Hele durun bakalım daha çok maç var;takımda kampa katılmamış,son 10-15 günde piyangodan çıkar gibi bir anda alınan ,antreman ve maç eksiği olan oyuncular var..Takımda her mevkide alternatifi olan bir takımımız var...En büyük sorun uyumsuzluk,takımın hala oturmaması ve takımın yükünü çeken bazı oyunculardaki büyük düşüş ve formsuzluk....Son maçta Boye nin topu kontrol edememesi ;bir anda takımın önde yakalanması ve tecrübeli İbrahim kardeşimin yaptığı acemice bir penaltı..İbrahim geri geri gidip rakibi ceza sahasına sokacağına,rakibi ceza sahasının dışında düşürse sadece sarı kart görecekti ve o golle rakip moral da bulmayacaktı..Son yenilen golde Mehdi kardeşim topa düzgün müdahale etse top Pedriel in ayağına gelmez o golde olmazdı...Maç 2-0i ken Mehdi beyefendi karşı karşıya pozisyonda kaleye vurucağına müsait durumdaki arkadaşına verse maç 3-0 olacaktı...Futbolda bu tür şeyler malesef oluyor..Bu takımın morale ihtiyacı var;abuk subuk laflarla lütfen takımın taraftarın moralini bozmayalım...Umarım milli takım arasında sakatlar iyileşir,takım moral kazanır,formsuzlar forma girer..Ben sivassporun gelecek maçlarda daha iyi olacağına inanıyorum..Barlles de uyum sorununu aşıp gollerine başlarsa,Enaramo ve Batuhan da forma girerse sivassporun daha fazla maç kazanıp goller atacağına inanıyorum..Ben him karamsar değilim;niye olayım ki..Takımda alternatifli iyi bir kadro var..Bu takım sadece g.s a yenildi ;o da ofsayt bir golle..Onun dışında kimseye kaybetmedi...Umarım bundan sonraki maçlarda galibiyetler alırız..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...