07.10.2015, 09:56
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 
|
Cevap: Takımları hareketli günler bekliyor
Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı
34muammer58 ve eyuphulagu arkadaşların mesajlarına otomatik paragraf yapan bir kod geliştirilmesini istiyoruz site yönetiminden. sivasspordan yeterince çekiyoruz bir de siz işkence yapmayın.
|
Eyüp beyi bilmemde ,ben paragraf yapmayı bilmiyorum,bence yazının uzunluğu değil içeriği önemli ,boş yazımı ?dolu yazımı ?ona bakmak lazım ,çoğu doğrular bazılarının işine gelmiyor olabilir ,kısada yazabirimde,bazı doğrular çok olduğu için yazmak icap ediyor ,dolayısıyla yazı uzuyor,sergen hocanın geliş nedenini yazmak için ,r.carlosun niye gittiğinide yazmak gerekiyor,sergen hoca gelsinn diye .r.carlosa haksız yere sallıyanlar,bugün neden sergen gitsinde gavurr gelsin diye amigoluk yaptıklarınıda yazmadan geçmek olmuyor ,dolayısıyla yazı uzuyor ,işkence görmenize gerek yok kardeşim, herkesi okuyacaksın diye de kuralda yok ,ben bazılarının yazısını okumuyorum bile, 1 2 3 satırlık kısa olmasına rağmen okumuyorum,çünkü okuyunca bana bilmediğim bişey hatırlatacak,ders almamı gerektirecek ,yanlış düşündüğümü gösterecek ,sivasspor menfaatine hiç bişeyyok ,tamamen bomboş yazılar ,ben eyüp beyi okudum, hiçde sıkılmadım ,işkence görmemek için okumazsınız siz ,olur biter ,sizde kısa ve içi bomboş olan yazıları okursunuz işkence görmezsiniz .
|
|
|