Cevap: Batuhan Karadeniz kovuldu mu?
Sergen Yalçın iyice dibe vurmaya ve futbolcular arasında da saygınlığını önemli ölçüde kaybetmeye başladı.
Futbol ile ilgilenen ilk okul öğrencisine bile sorsan Batuhan'ın antrenman yapmayı sevmediğini söyler yada en kötü Lig Tv' de ki quiz programına çıkan her 2 oyuncudan birisi en az çalışan oyuncu olarak mutlaka Batuhan'ı söyler... yani Batuhan'ın çalışmadığı ayrıca idmanlardan kaytardığı yeni bir şey değil. Böyle olduğunu bilerek transfer edilen bir oyuncu, bu özelliğinin de değişme ihtimali dahi olmadığını da yine herkes bilir.... Böyle bir oyuncuyu transfer ederken bunu bilerek ve bir nevi bu şartları kabul ederek transferi yapıldı.
Performansı ne kadar tartışılsada Batuhan yıllar sonra Milli Takıma kadar yükseldi ve kritik puanları kazanmamızı sağladı, Barrales denen Yunanistan çirkefinden BANA göre 10 kat daha üstün bir forvet oyuncusu. Batuhan'ı küstürüp, takıma bir türlü uyum sağlayamayan ve uyum sağlaması da imkansız gibi görünen 2. Djebbur, Barrales için Batuhan gibi oyuncuyu kaybetmek ancak Sergen Yalçın ayarında bir hocanın yapacağı bir şeydi...
Performansa göre Batuhan'ı kovuyorsan, senin hala bu takımda ne işin var Sergen YALÇIN bir de onu söylede bilelim.
Ayrıca, Batuhan hayranı falan değilim, ben Sivasspor'da Ahlaklı oyuncu görmeyi isterim, Batuhan gol kralı olsa da benim gözümde bir değeri yok, şuan Sivasspor'a hizmet ettiği için çok da birşey demek istemiyorum. Umarım en kısa sürede hem Batuhan hemde Sergen Yalçın ya kendilerine gelirler yada geldikleri gibi giderler...
|