Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı
Bu takımdan gerekirse Sergen gider kadronun gerekirse hepsi gider ama CICINHO kalır.
Sergen gittikten sonra hatta kendisine ibret-i alem için kaptanlık verilmelidir
Sergenin cicinho yu kesmesi kesinlikle iyi niyetli bir tutum değildir, birilerine göndermede bulunmuştur. Kimse bunu taktiksel vs. olarak açıklayamaz
Sivasspor taraftarı tarafını seçmelidir
|
......Fikirlerine saygı duyuyorum ama sana hiç katılmıyorum;Cicinho bu yıl eski durumunada hiç değil......Sivassporun yediği gollerde ve rakibin girdiği pozisyonlara iyi bak,hep Cicinho nun kanadından ......Dün de ilk yarı rakip soldan değilde özelllikle Ccinho nun kanadından oynadı;hep buradan ataklar yaptı,pozisyonlara girdi.....Sergen bu bölgede bilhassa deplasmanda Boye yi oynatmakla bence %100 haklı....Cicinho iç sahada ilk 11 de düşünülebilir ama deplasmanda artık John Boye oynar diye düşünüyorum.....Dünkü maçta Cicinho nun kanadından sivasspor çok fazla pozisyon yedi.....Gerçekci olmak lazım;Cicinho gittikçe yaşlanıyor.....Bundan sonra iyi maçlarda çıkaracaktır ama 2. yarılara oynatılrsa bence daha iyi olur.....Hangi hoca olursa olsun sağ kanattan bu kadar pozisyon yedikten sonra o oyuncunun o bölgede sürekli oynaması çok zor..Ne demek istediğimi ilerde daha iyi anlaşılacak....Şunu da demeden geçemeyeceğim,Cicinho nun kanadının sürekli açık vermesinde önünde oynayan Burhan ın ona yardım etmemesinin de büyük payı var......Cicinho nun kalitesini kimse inkar edemez ama futbulun gerçekleri ve sivassporun menfaatleri de herşeyin üstündedir..