Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Cicinho rekor kırdı
Alt 25.10.2015, 08:30   #9
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Cicinho rekor kırdı

Alıntı:
asinancetin583 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet ofansta katkıları tartışılamaz bir dünya liderine sahibiz fakat defansta oldukça fazla açık veriyor. Ayrıca önünde Burhan gibi vasıfsız bir futbolcu olunca Cicinho'nun da büyük çabalarının bir çoğu boşa gidiyor. Muhtelemen son sezonu, en fazla ülkesinde bir sene daha oynar. Bize verdiği her şey için şimdiden teşekkür ediyorum kendisine, onu izlemek bir zevk her zaman.
Okadarda degil usta. Cicinho herzaman oynar gerekirse abilik yapar, antrenörde olabilir. Cicinho jubileyi burada yapsin.

Ama bence 1 sene daha oynar , yani yeni Stadyumda onuda görmek isteriz. Defansta iyi degilse baska bölgede oynar bukadar basit. Ama ben Cicinho'nun kaptan oldugu takdirde daha faydali olacagini düsünüyorum.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...