Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İstatistikler yalan söylüyor
Alt 31.10.2015, 10:01   #9
58 Amsterdam 58
Tecrübeli Yiğido

243 Mesajına 473 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 58 Amsterdam 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İstatistikler yalan söylüyor

Cok guzel istatistik ama malesef ise yaramiyor ve bunlara puan vermiyorlar gardaslarim.

Ben sahsen Okan hoca olsam her oyuncuya fazladan SUT cektirmeyi antreman bittikten sonra tekrar tekrar calisirdim cunku topu kaleye suanda digamiyooog

Ornek olarak Pierre van Hooijdonk'u veriyim size; takimin antremani biterdi ama o kendi basina serbest vurus denerdi ve boylelikle nerdeyse her koseden ve mesafeden serbest vurusu gol yapardi. Tabiki yetenegi vardi ama basariya ulastikdan sonra bile her antremandan sonra kendi basina antreman yapardi.

Bizimkiler simdi van Hooijdonk gibi olmasini beklemiyorum ama oyun icinde daha fazla oyuncu kaleyi yoklamali ki daha fazla gol atma sansimiz olsun.

Simdi sadece bir kac oyuncu sut atiyor fazla yok. Baska superlig takimlarin orta sahasina bakiyorum adamlar uzak mesafeden nasil sutlar cekiyor herzaman gol olmuyor ama karambol felan gine de atiyorlar.

Tabiki defans oyuncularimiz ve orta sahamiz ayakta uyumucaklar ki rakip bazen elini kolunu sallaya sallaya gelip gol atiyorlar. Daha agresif defans yapmaliyiz cok yumusak oynuyoruz.
Rakiplerin orta saha oyuncularini gozden kacirmamak lazim cunku boyle cok gereksiz gol yiyoruz.

Saygilar,
insALLAH cabuk zamanda duzeliriz ama devre arasin kesin forvet almamiz sart.

Konu 58 Amsterdam 58 tarafından (31.10.2015 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik
58 Amsterdam 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla