Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
İstatistik yapmak sonuç yapmak anlamına gelmiyor tabii... Alex Fergusonun da dediği gibi...
Bunu asıl görmesi gereken insanlar kimler olmalı esas mesele burada...
Tek tek inceleyelim...
1. İstatistik Şut/Maç Okan Hoca: Elinizde gol atacak adam yok. Bunu yapmak için kaleye topu gönderecek oyuncumun olması lazım.
2. İstatistik İsabetli Şut/Maç Okan Hoca : Çok iyi çalışıp topu köşelere doğru göndermemiz lazım. İyi şut çekiyorsunuz ama kaleci çalıştırmayalım beyler...
3.İstatistik Topa Sahip olma / Maç Aatıf : Ben ne yapıyorum yahu... Topla ordan oraya, ordan oraya hiç bir naneye yaramıyor. Bari şu kale önündeki bomboş adama vereyimde gol atsın. Hiç değilse 1 ve 2. İstatistiğimiz yükselsin....
4. İstatistik Pas Başarı Yüzdesi Tüm Takım : Al gülüm ver gülümle olmuyor beyler, iyi pas ve direk dikine gidelim şu kaleye....
5. İstatistik Korner / Maç cicinho : Şu topa doğru düzgün kafa vurun yada şut çekin yoruldum sizin yüzünüzden...
Özetle bizde un var, şeker var, yağ var ama ortada helva yok.. Okan Hoca mutlaka bunları gördü ve biliyordur. Özellikle İstatistikyenimiz.. Bundan sonra puan veya puanlar için çaba göstermemiz lazım...
|
Sivassporu genel anlamda bulunduğum kent itibari ile özetlerden takip edebiliyorum..Ve son 4 yıldır bu bütçe bu imkansızlıklar içerisinde nelere imza attıklarını görebiliyorum...Ve her zaman bu takım küme düşer diyenlerin karşısına tokmak gibi çıkıp bu takım asla düşmez diyenlerin en başında gelenlerdenim....şüphesi olanlar açıp arşivleri inceleyebilir...Bakınız Sivasspor kadro anlamında son yıllarda çok şeyini kaybetmemiş bir takım... 2 yıl öncesinden farkları yok... Şuna inanıyorum ki alınabilecek periyodik 2-3 galibiyet bu takımı üst sıralara taşıyacaktır..Sivaslı kardeşlerim karamsarlığa kapılmasın...Kendi takımım 3 hafta önce nerdeydi şimdi nerede ..Sivasspor markadır her ne olursa olsun eleştirirken bu takımdaki maddi imkansızlıklara elde olanlara dikkat ederek yorum yapmak gerekir ...adres58 kardeşime verdiğim bir cevap değildir bu sadece onun söylemine yorum yaparken içimden geçenlerdir...Buraya üye olduğum yıldan beri Sivas kentine Sivas halkına hep yalvarmışlığım vardır...Ne olur Sivasporu bu kadar basite alıp ezmeyelim destek olalım. layık olduğu yere getirelim ...