Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.11.2015, 20:36   #41
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bugün de maçı statta izledim...ilk yarı daha fazla pozisyona girdik ama gol atamadık..İlk yarı Atıf ve Burhan hiç iyi değildi...Enaramo nun fazla kilolarından kurtulması çok fazla maç oynamaya ihtiyacı var...Beykan diğer maçlara nazaran bu maç biraz tutuktu...Adem malesef istenen seviyelere hala gelemedi..Bu maçta da bir çok pas hatası yaptı....G.antep takımı neredeyse maçı pozisyonsuz bitirdi..Sahanın en iyisi bence Kone idi..Kone bilhassa 2. yarı boye atılınca orta sahada 2 kişilik oynadı...J.Boye nin patlamaya hazır bomba olduğunu ilk geldiğinde mesajlarımda yazmıştım..Boye 1. kartı gördü mü malesef 2. yi de görüyor....Çok iyi oyuncu ama aşırı derece de dikkatsiz bir oyuncu;ilk sarı kartı da gereksiz bir itirazdan gördü....Ziya maç boyunca çok sayıda orta yaptı veya yapmaya çalıştı ama yaptığı ortalar dağlara taşlara gitti....Enaramo malesef oldukça kilolu ama oynadıkça hem kilo vereceğini heme de gollerine devam edeceğini düşünüyorum...Burhan ilk yarının belki de en kötüsüydü ama 2. yarı açıldı;gol attı,asisstte yaptı..Yekta nın sağ kanatta neden oynatıldığını anlayamadım...Takımda kanatta oyuncusu Abalo varken Yekta kesinlikle orada oynayamaz...Cicinho takımın iyilerindi;sivassporun parlayan yıldız...Atıf bencil oynamazsa,takım için oynarsa neler yaptığını hepimiz biliyoruz;ATTIĞI GOL 1. SINIF YILDIZ GOLÜYDÜ.....Kalecimiz en rahat maçlarından birini oynadı...Umarım bu sonuç takımı daha da ateşler......Bu maçta Okan Hoca ve ekibi iyi not aldı;darısı diğer maçlara.....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...