Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bu Daha Başlangıç
Alt 11.11.2015, 08:26   #14
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Bu Daha Başlangıç

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İyi futbolcu iyi antronör demek değildir...Kaldıki Okan buruk çok çok iyi bir futbolcu da değildir bana göre...Ben Okan Burukun Sergenden on gömlek altında olduğunu düşünüyor bu galibiyete çok sevinmekle beraber bu galibiyette zerre faydası olmadığını düşünüyorum...İnşaallah ben yanılırım lakin Okan Buruk Sivassporumuzu ileriye taşıyabilecek bir hoca değildir...Sergeni sevmemekle beraber futbolu çok iyi bildiği için kesinlikle kalmalıydı diye düşünüyorum...Hayırlısı
afaki düşünceler.hiçbir nesnel altyapısı olmayan yani.neden okan başarısız olacak, antepde oldukça başarılıydı.sonra okan italyada veya başka bir avrupa liginde top oynamış bir futbol adamı.sergen sevmezdim ama kalmalıydı al bursaya o zaman.niye sevmediğini de söyleyim b.jimnastik nefreti, kan davası haline getirdiğiniz ilkel b.jimnastik nefreti.kuran-ı kerimde bir topluluğa olan kininiz sizi adaletten ayırmasın diyor.b.jimnastik nefreti aklınızı örtüyor ne yazıkki.
Bize üst perdeden akıl verme!Ayrıca Bursalı olduğuna dair şüphem var birisi bizle kafa mı yapıyor?
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...