Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı
Rıdvan kardeşim,seni epey kızdırmış yazdıklarım;  amacıma ulaşmışım desem buna da kızma.B.jimnastik diye yazmam sana gönderme yapmak içindi.Siz Bursalıların bjk nefreti çok komik bence sizi şampiyon yapan E.Sağlam da Beşiktaşlıydı.Böyle şeyler saplantı kanımca,gerek yok böyle düşmanlıklara.Biz futbolu daha tv falan yokken Fotospor dergisinde eski BJK.lı B.Ahmet,K.Ahmet,Sabri DİNO,Kahraman,Zekeriya Alp gibi adamlarla sevdik.Ben asla Beşiktaşlı değilim onu da belirtmem lazım.
Dünyayı güzellik kurtaracak.Seni seviyoruz.
|
Üstadım anlayamıyorum burada genel anlamda Trabzon sevilmiyor..Bizde b jımnastık sevilmezse ne olur....Kaldıki b jimnastık dememde ne var kulubün gerçek adını söylüyoruz beşiktaş jımnastık kulubu...Bahsettiğiniz Ertuğrul beşiktaşlı değil Samsunspor özünde futbolcu olmuş bir kişiliktir...O ordan gider bu başka bir takıma gider...Şimdi Volkan Şen Şener Ozan Tufan Gökhan Gönül (Bursalıdır)Fernandao Bursadan gitti fenerbahçe şampiyon olduğu zaman feneri Bursamı şampiyon yapmış olacak Hayır efendim fb nin tapulu futbolcusudur bunlar..Buna katılmıyorum...Futbolda şiddeti asla savunmadım savunmamda ama abi Bursa seyircisi bir başkadır bunu yaşamadan inan anlatamam sana...Bizim b jimnastik taraftarı ile değil b jimnastik kulubuyle sorunumuz vardır...Ve bilmediğin bir şey daha söyleyeyim Teksas gurubunun bir çok üyesi Bursaspordan sonra bjk sempatizanıdır..Kaldıki futbolda bu tür sürtüşmeler olacaktır..Kimseyi kesmiyoruz...İlk zamanlar karşılıklı şiddet vardı hepsi bitti şimdilerde küfür dahi olmuyor..Bırakalımda böyle ufak tefek sevmemezlik olsun Kimse kimseyi sevmek zorundada değil zaten..İlave olarak Bursaspor taraftarı sadece bjk yi değil istanbul takımlarını sevmez...İngiltere Almanya da olan holiganlık bizden kat kat fazla...selamlar..Ayrıca size kızmadım sinirlenmedim sadece '' biri bize kafamı yapıyor Bursalı olduğundan şüpheliyim '' söylemleri beni çok şaşırttı.. hepsi bu selamlar