Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bu Oyuncuyu Kaçırmayalım...
Alt 23.11.2015, 01:52   #26
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Bu Oyuncuyu Kaçırmayalım...

Biz ne paylaşırsak paylaşalım imam yine bildiğini okuyacak,sivasspor yönetimi Rıza Çalımbay ın geldiği ilk yıl hariç bu zamana kadar kesinlikle taraftarın istediği transferleri yapamadı..Hatırlarsak o dönem Enramo,Grosecki,Navratil,Rada, Çek oyuncu,Cerny, Ümit,Atıf,Yabancı kaleci, transfreleri yapılmıştı..Bu transferlerle sivasspor ilk yıl ligde kaldı,2. yıl şike davasından dolayı liglerin uzaması nedeniyle ligi averajla 5. bitirip,final grubuna kalmıştı...Ne kadar iyi oyuncu alırsan ligi de istenen yerde bitirirsin.....Sivasspor 5-6 tane sıradan oyuncu alacağına 2-3 tane nokta transfer yapsın bu takım kesinlikle ligi rahatlıkla orta sıralarda bitirir..Ben bu takıma iyi 3 tane iyi transfer yapılırsa ligin korkulan ekibi olacağını düşünüyorum..İyi bir stoper,iyi bir orta saha(10 numara) ve iyi bir de golcü alınırsa istenen transferler yapılmış olur....Ben bu takımın artık iyi bir sağ beke ihtiyacı olduğunu da düşünüyorum...Kim ne derse desin artık Cicinho 2 yıl önceki oyuncu değil,zaten kendisi de anlamış olmalı ki ayrılık sinyalleri veriyor..Bu maçta Cicinho hücum olarak istenen seviyede değildi..Ben iyi stoper alınırsa bilhassa deplasmanlarda John Boye nin sağ bek oynamasından yanayım..Bugün bjk Cicinho nun kanadını adeta otobana çevirdi...Sonuç olarak demek istediğim yapılacak transferler nokta transfer olmalı;fazla oyuncudan ziyade takımın eksik yerlerine ilk 11 de oynayacak oyuncular alınmalı....Yapılan paylaşımlar gerçek çok güzel;taraftar iyi oyuncular istiyor ama ara transferde bu bütçe ile istenen oyuncular nasıl alınacak çok merak ediyorum...Sivasspor kesinlikle iyi transfer yapmalı;ucuz transfer bu takımı yerinde saydırır..Sıradan bir santarfor veya stoper alınacağına Batuhan ve Ümit affedilse daha iyi olmaz mı?iyi bir Batuhan nın ve Ümit in sivassporda neler yapacağını hepimiz çok iyi biliyoruz...Umarım istene transferler yapılır;yapılmazsa sonucu çok acı olur..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...