Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.11.2015, 20:54   #30
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Lig tv spikeri çok şaşırmış,Sivasspor neden orta sahaya kimseyi almamış ki diyor.Düşünün yani o bile nerdeyse isyan ediyor.Neden olacak sayın spiker.Yönetimin salaklığından ya da cimriliğinden oluyor bunlar.Sanki orta dahaya almadılar ileriye aldılar mı.Sakat olduğunu bildiğimiz Enaramoyu önce gönderip sonra ucuz diye geri getirttik.Sakatlığı gecmediği halde şu anda yedeği yok.Mecburen oynatıyoruz.Nasıl hayıflanacağız adam kötü oynadığında.Mehdi Adem Enaramo ya yazık artık oynatmayın.Yaşlı atları bile koşturmazlar fazla çatlarlar diye.Yönetim, futboldan çok atçılıktan anladığı için örneği ordan veriyorum.Okan takım kimyasını düzeltti ama iyi teknik direktör de diyemiyorum.Mesela Erkan Kaşı niye unutuyor çözemedim.Hakan Adem den kötü mü.Ümit niye affedilmiyor.Ümit affedilip ön libero neden Boye Kone den oluşmuyor.Kweike tipinde 1 Nakoulma tipinde.1 Lawal tipinde,1 birde eski Bursasporlu Batalla tipi oyuculara ihtiyacımız var.Yoksa futbolcular ellerinden geleni yapıyor Kondüsyonumuzun düşmesinden korkuyorum ama son iki hafta ligin en güçlü 2 takımı ile oynadığımızdan, kondüsyonun kötü olduğunu söyleyemem.
Bu haftaki maç yazımı yine yönetimi telin ederek bitiriyorum.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...