Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ziya Erdal Dinlendirilmeli mi?
Alt 29.11.2015, 12:20   #13
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido
 
A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 02.12.2009
Mesajlar: 1.395
Thanks: 1.983
777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ziya Erdal Dinlendirilmeli mi?

Bana göre, bir tek futbolcunun ismini zikrederek 'dinlendirilmesini' tartışmak doğru değildir. Bunu geçmişte başka örneklerle de yaşadık. Bu, niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun 'günah keçisi aramaya' yani 'bütün suçu tek bir futbolcuda bulmaya' götürür. Faydasız bir tartışmadır. Ama illa tartışalım derseniz size hemen şu soruları sorarım:
-Sizce Okan hoca Ziya'yı kesmeyi ve yerine başkasını oynatmayı düşünememiş midir? Yani hocanın tercihlerini mi sorgulayalım?
-Yerine oynayabilecek Erkan, aradığımız solbek mi? Oraya ilaç olacak mı gerçekten? Daha önce oyuna ilk 11de başlayıp ilk yarıyı tamamlamadan çıktığını hatırladınız mı?
-Ziya'nın karşısındaki Edin Visca'nın Başakşehir'in en golcü oyuncusu olduğunu ve taktik gereği fazla ileri çıkamamış olabileceği aklımıza gelir mi?
Soruları uzatırım ama dediğim gibi prensip olarak bir tek futbolcuyu ceza tahtasına koymaya karşıyım. O nedenle oyundan çıkarken Eneramo'yu gene de alkışladım. O nedenle Ümit Kurt affedilmelidir. O nedenle Burhan, son vuruşu yapamasa da benim için bu maçın adamıdır.
Ha bu arada, stada gelmeyen seyircimiz bayağıdır dinleniyor. Gelip de tezahürata katılmaya erinenler de öyle. Şimdiden ara transferde ne yaparız diye düşünüp araştırmalar yapması ya da yaptırması gereken bazı yöneticilerin de dinlendiğini sanıyorum. Çoktandır maç kadrosuna giremeyen bazı oyuncular da dinlenmedeler ki kendilerini hocaya gösteremiyorlar. Bir biz site üyeleri kafa yoruyoruz sanki okuyan, kulak veren varmış gibi.
Sivassporu saha içi ve dışı bütün faktörleriyle beraber değerlendirmelidir.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...