30.11.2015, 00:02
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 
|
Cevap: Şenol Güneş'i kınıyoruz...
Bunların hepsi aynı,fb side gs side,bjk side,ts side hepsi aynı ,tff ve mhk iteleye kakalaya bunları sırayla şampiyon yapar,nezaman bu adi düzene direnen ,yada direnebilecek anadolu takımı çıkarsa hemen başını ezerler,tıpkı sivasspora yaptıkları gibi,akhisar kazandı tebrik ederiz ,arada hakem faktörü vardı,bu barış şimşeği zerre kadar sevmem ancak bizim maçtaki köçek hakem gibi atibanın artistik hareketini yemedi ,ayrıca kasımpaşanın hakkıda yendi ,bal gibi golünü çizgi hakemi vermedi,eğer çizgi hakemi diye orda hakem bulunuyorsa ,bu golü verdirmiyorsa ,bu işi bıraksınlar ,haramın sonu olmaz eninde sonunda bişekilde çıkar ,şahsen bu emek hırsızı takımlardan birinin taraftarı olsam utanç duyardım,takımlarıda suçlamak istemiyorum, bu işgüzarlıkları kulüp yönetimleri ve ahbab çavuş ilişkisi içinde oldukları mhk ve tff yapıyor,çünkü bu beylerin koltukları bu takımların elinde,hakemlerde korkudan işgüzarlık yapıyor ,benim yıllardır ençok sevdiğim manzara ,bu büyütülmüş takımların taraftarı maç seyrederken ellerini başlarında tutup korkulu gözlerle maç izlemeleri,bol bol ,gol yemedikleri için ohh çekmeleri,gol yememek için ellerini açıp dua etmeleri,tırnaklarını kemirmeleri,yenildikten sonrada stadı başları önlerinde terketmeleri ,bayılıyorum bu manzaralara 
|
|
|