Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Devre arasi transfer önerileri
Alt 10.12.2015, 23:49   #55
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Devre arasi transfer önerileri

Alıntı:
otceken58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Orhan gülle 1 milyon Euro
Hakan ozmert 700 bin Euro
Yekta kurtuluş 2.4 milyon Euro
Barrales 1.7 milyon Euro
Dani abalo 1.3 milyon Euro
Bu beş futbolcunun transfer sitesi gore piyasa değerleri ŞİMDİ YİGİDOLARA SORUYORUM bu kadar verdik veya vermedik bu adamlar bize bir maç kazandırıp 1 milyon 250 bin kazandirdimi HAYİR!!!BU KADAR PARAYİ BİZ KİMLERE VERDİK BUNUN YERİNE 7.1 milyon Euro değerinde kaç adam gibi futbolcu alınırdı cok adam aldık ne oldu bu sezon daha Erkan kas, Yigit incedemir vb vb çoğunu yazmadım bile
..Bir tek Baralles için 1.5 milyon euro ile anlaşılmış ;ne kadarı peşin vermişler bilmiyoruz...Dani Abalo nun bonservisi elinde olduğu için tercih edildiği söyleniyor...Hakan,Yiğit,Orhan ise küme düşen takımdan alındılar bunlara da fazla para verildiğini düşünmüyorum..Çünkü şimdiki oyuncular çok akıllı sözleşme yaparken bir çoğu küme düşme durumunda 2. ligde oynamaz maddeleri bile koyduruyorlar;bunu tv. de bir çok menecerin katıldıkları proğramlardaki konuşmalarından biliyorum..Anlayacağın sivasspor yerli oyuncular için kulüplerine çok fazla para vermediklerini düşünüyorum..Yekta ise g.s ın alacaklarına karşılık bonservissiz bıraktığı bir oyuncu oyuncu olduğunu gazeteler yazmıştı;ne kadar doğru bilmiyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...