Bir Çöküşün Öyküsü (Sadece Şampiyon OlmakYetmiyor)
Benim lakırdım çok başka bir şey....Burada hep birlikte Sivassporumuz için en iyisi en mükemmeli olsun diyerek ŞAMPİYONLUK tacını giymek istiyoruz ya....Herkesin bunu istediğinden zerre şüphem yok...Diyelimki olduk Sivasspor olarak şampiyon olduk...peki ya sonra sonra ne olacak...Bütün Sivaslı bizi kabul eden hemşehrilerimden özür dileyerek ilk defa Bursasporumdan canım yandığı için bu konuyu açma gereği duydum...Konunun Sivassporla içinde bulunduğumuz an itibari ile alakası olmayıp ileride şampiyon olduktan sonra (buna hiç şüphem yoktur ) yaşanılan duyguları belirtmek için bu konuyu açtım....Nasıl olsa Sivasspor elbet şampiyon olacak...Olacaksada bu dediklerim hepimizi ilgilendirir diye yazmaya başladım....Uzatmayacağım biz şampiyon olduk Manchester rangers Valencia ları izledik Bursa Atatürk Stadında...En büyük sanayi kentiyiz dedik yüzlerce iş adamımız var dedik vekillerimiz bakanlarımız öncelikli adamlar dedik Türkiyenin en zengin ikinci belediyesi Bursa Büyükşehir dedik....Timsah Arena dünyada kabul edilen en iyi 10 staddan biri dedik....dedik dedik dedik..Şunu anlatmak istiyorum... Dedikte ne oldu ??? Biz Bursaspor şampiyon olsun istiyorduk oldu ama bir Bursalı bunu daim ettirmek için bir çaba sarfetttiğini sanmıyorum...Çok uzun yazarak kardeşlerimin aklını bulandırmak istemem....Biz bu kadar artılar içerisindeyken beterin beteri bir hale düşmüşüz....Osmanlısporun hocası skor 0-4 ken BURSADA atmayın daha fazla işaret eder pozisyonuna düşmüşüz......Hal böyle iken sevgili kardeşlerim hem Sivassporun şampiyonluğunu hemde Sivassporun geleceğini düşünmek zorundayız biri olmazsa biri olmuyor...Maalesef biz Bursa olarak bir tek bunu başaramadık...Şampiyonluğu düşündük ama geleceğimizi düşünemedik..Bizim başaramadığımızı Sivasspor olarak başaralım istiyorum...Başımıza geldiği için yazma gereği duydum...Çünkü Sivassporumuz daha şampiyon olmadı ...AMA OLACAK...testi kırılmadan önlemini almak gibi bir şey olsun istedim....Nacizhane.