Konu: Sürmanşet
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sürmanşet
Alt 13.12.2015, 09:16   #26
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Sürmanşet

Bülent Uygun niye gitti.Çok havalara girdiği için,herşeyi kendisinin en iyi bildiğini düşünerek klubu iflah olmaz borçlara sokup,takımı sondan 2. olarak bırakarak gitti.Tam gitti de denemez kaçtı.En son onu Kuveytde bir futbolcusu ile sahada kavga ederken gördüm.Bakın tartışma demiyorum.Kavga ederken.Klup diyoruz ya çiflik olduğundan milli maçta ahbap çavuş ilişkileri ile ayak üstü Bülent le anlaşılması normal aslında.Mecnur başkana sormak lazım madem Bülent bulunmaz Bursa kumaşıydı neden gönderdin.Haa klüpde disiplini sağlar takımla ilgilenir.Tamam katılıyorum.Ama bunlar için takımın yıllardır kaptanlığını yapmış,Sivas belediyede başarılı olan Hayrettin i niye düşünmüyorsunuz.Hadi gönderdin niye geri getiriyorsun menejer Bülent i takımın başına.Bir tarafın mı kasındı Süleyman diye bir papağan fıkrası var .Bilen bilir o geldi aklıma.Mustafa Pektemek gayretli bir çocukdur Türk futbolunda o kadar.Yabancı hakkı olmasa iyi transfer bile olabilir ama dünyada eminim ona tercih edilebilir bir sürü futbolcu olur yarı paraya.Bu kadar cimri yönetimin konuyu yeniden masaya yatırmasını dilerim.Bi de maç garantisi ile gerirseniz pek iyi olmaz .

Nakoulma mı.Ona inanasım gelmiyor.Ben bu yönetimden umudu kestiğim artık nerdeyse iyi bir şey yapabileceklerini düşünemiyorum.Keşke.Batalla yı da getirseler.Bir de Eskişehirden Laval.
Bir de son gün bize Kone ve Boya yı getiren menejer kimse devre arası olmadan onla mutlaka temasa geçilmesi gerekiyor.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...