Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.12.2015, 13:42   #9
yerliturkuaz
Usta Yiğido
 
yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 29.08.2005
Mesajlar: 5.394
Thanks: 3.308
1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1231 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Çile bülbülüm çile!

Maça ne umutlarla ne ümitlerle hazırlanmıştık. Kaç gündür bu maçı bekliyor bütün işlerimi de bu maça göre ayarlıyordum. Geldi çattı maç saati.

Saha da ne yaptığını bilmeyen dan dunlarla top oynamaya çalışan bir Sivasspor çıktı karşımıza Dua edelim karşımızdaki takımda biz gibi kötü bir takımdı. Yoksa iyi bir takım olsa bizi darmaduman ederdi. Farklı bir mağlubiyet almış olurduk. Takım olarak berbattık. Ayakta kalan Setkus ve Boye idi. Tek çare duran toplardan gol atmaktı oda rakip kaleye gidemediğimizden olmadı. Aatıf’ı eleştiriyorduk lakin o olmayınca takımında koca bir hiç olduğunu görmüş olduk.

Devre arası iş yapacak futbolcular almak lazım. Takımın kadrsou o kadar çok boş adamla şişiilrmiş ki yedek kadrosunda takımın oyununu değiştirecek oyuncu yok. Devre arasında bu takıma mutlak suretle iki tane iyi forvet ve Kone’nin yanına iyi bir orta saha oyuncusu almalıyız. Yoksa seneye yeni statımızda Ptt’de oynarız.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...