Alıntı:
flarcone Nickli Üyeden Alıntı
Transferde gelişmeler var.
Belçika asılllı son yıllarda avrupada parlayan takımda oynuyor. takımında 2-3 maç haricindeki tüm maçlarda oynamış ancak çoğunda 2. yarıda girmiş ortasaha oyuncusu kanatlarda da oynayabiliyor. bu oyuncuyla büyük oranda anlaşıldı.
Brezilyalı stoper breilya liginde kuvvetli takımında 3. stoper durumunda. takımının oynadığı maçların hemen hemen yarısında oynadı. tecrübesi çok. bu oyuncuylada büyük oranda anlaşıldı egeğer gelirse ilk 11 de oynayacak.
bu 2 oyuncu muhtemelen ilk transferlrimiz olacak.
ayriyetten 3 yabancı 1 yerli oyuncuyla görüşmeler sürüyor.
mersindeki oyuncular ayrılma ihtimali çok arttığı için elden kaçırmak istenilmiyor. onlarla da menajerlerine talip olunduğu bildirildi.
şimdi boşa sallama diyenler olacak yönetimin görüşmelerini anlattım ben transfer olur olmaz bilemem ama şuan resmi görüşmeler bunlar.
|
.............Arkadaşın bahsettiği Brezilyalı kim olabilir diye düşündüm;biraz araştırdım;bence bu oyuncu Réver Humberto Alves Araújo...30 yaşında şu anda Brezilya nın Internacional kulübünün oyuncusu..Bu yıl transfer olmuş;ama şu anda takımında yedekmiş;herhalde mutlu değil ki takımından ayrılmak istiyor....1.92 boyunda bizim lig için iyi bir oyuncu;keşke biraz daha genç olsaydı...Geçn Atletico Minerio daymış;aynı zamanda takım kaptanıymış...Brezilya milli takımında da 8 defa yer almış...2 ayağını da kullanan,futbolu basit oynayan,Da Costa gibi ileri sık sık çıkıp çok da gol atan bir oyuncu...Canlı izlemediğim için fazla da yorum yapmak istemiyorum...Belçika da oynayan orta sha için 2 tane tahminim var;1. si 2 yıl önce Türkiye de Osmanlı da oynayan Cezayirli Sofian Hanni ,diğeri ise Belçika nın yükselen değeri Gent in Oğuz u diyebileceğimiz beyni olan Sven KUMS olabilir diye düşünüyorum...Gent te oynayan oyuncu gerçekten çok müthiş bi orta saha;herkese bu oyuncuyu izlemeye davet ediyorum...Sofian Hanni ise 2011 de K.Erciyes te,sonra da Osmanlısporda oynayan bir oyuncuydu;bir çoğumuz tanıyoruz...Son 2 yıl Michelen deymiş;geçen yıl 8 tane,bu yıl ise 5 tane 9 atmış..Kendini daha da geliştimiş gözüküyor..Ben yine de Sven KUMS u tercih ederim..Ama bence çok zor,keşke olsa;mümkün gözükmüyor.....Geçen yılda devre arasında çok isim geçmişti ama sonuç hüsrandı umarım bu yıl iyi transferler yaparız....