Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"
Alt 29.12.2015, 23:24   #5
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: "Önemli takviyeler yapacağız"

İshmael Miller i bende bazı videolarını izledim;ban da iyi bir golcü izlenimi vermedi;inşallah yanılırım...İstatistiklerine bakılırsa çok iyi bir golcü değil ama kuvvetli bir oyuncu olduğu da gerçek..Ben vasat olduğunu düşünüyorum...Yedek golcü olarak düşünülüyorsa bilemem ama ilk 11 oyuncusu olarak alınırsa Allah sonumuzu hayır etsin....Bu oyuncunun Batuhan ve Barelles den hatta Eneramo dan ne fazlası var lütfen biri açıklasın..Bize direkt sonucu etkileyecek golcü lazım...Bu oyuncunun cazip tarafı herhalde mukavelesinin yıl sonu bitecek olması olsa gerek....Canlı yayında falan bu oyuncuyu izlemiş değilim;eğer Okan Hoca aylarca yardımcılarına izlettip de onay verdiyse bilemem..Ama İngiliz 2.,3. liginde bile gol istatistikleri zayıf olan bir oyuncu sivassporda şahlanıp kendini geliştirip goller atarsa bilemem..Açık konuşmak gerekirse sivasspora Kwueke tipinde 1. sınıf bir golcünün gerekli olduğunu düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla