Cevap: Fenerbahçe 2-1 Sivasspor
Üstten yorum yapıyormuş gibi olacağım (öyle anlayanlar çıkıyor asla o pozisyonda değilim )...... Bizler yani Sivasspor lu gönüldaşlar evvela Türkiye süper liginde neye sahip olduğumuzun farkına varıp manevi duygulardan sıyrılıp futbola gerçek anlamda objektif yaklaştığımız zaman doğru çizgiyi bulabiliriz..Elli kere bu maç oynansa mevcut şartlarda elli kere fb kazanır derdim.. Öylede oldu.. Bu fb elli kere aynı maçı Bursayla oynasa değil elli yüz kere yine kazanırı da söyleyen benim..Çünkü manevi değil gerçek anlamda bakıyorum olaya...Biz Sivassporuz elimizdekiler budur fb ye 2-1 bile benim için iyi bir skor...Bi tarafta milyon euroluk bir takım bir tarafta yiğidin alnının akıyla harmanladığı diyar...Konu öylesine uzar gider ki... Gider bu ist takımlarının öylede olsa böylede olsa bu maçı ist takımı alacak yere kadar uzar....Bu konuyu aslında bir başka başlıkta uzun uzadıya konuşmak isterim...Burası yeri değil konu formatına aykırı.....Şu kadarını söylüyorum emin olunuz 2-1 lik skor bile aslında Sivassporun fb den ne kadar büyük olduğunu gösteriyor...Bu yüzden hakemler başka faktörleri konuşmak yersiz ve dahi gereksiz...Sivassporumuz bu maddi imkanlarla bu sıkıntılarla bu kötü şartlarda bile ist te 2-1 lik skoru yakalayabildiyse bu takımdan umudun kesilmeyeceğini bu takımın asla düşmeyeceğini bu takımın kocaman bir MARKA olduğunu haykırmıştır...Ben net anlayabildim..Darısı anlayamayanlara...