Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer
Alt 03.01.2016, 20:50   #2
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer

Çok merak ettim;Hasan Kabze nin İbrahim Akın dan ne üstünlüğü var;34 yaşına gelmiş bir Hasan Kabze bize ne verecek...Tek artısı bence bonservisinin elinde olması..Hakan çok kötü bir oyuncu değil;sağ ve sol kantta da oynayabiliyor...Ben olsam Hasan KABZE yi kesinlikle almam..Ben Hasan Kabze nin Abalo dan da daha iyi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum...Takımı gençleştirelim derken hala 33-34 yaşlarında oyunculara talip oluyoruz...Sivasspor un hiç de iyi yolda olduğunu düşünmüyorum..Bir takım her yıl takımın yarısını değiştirip sil baştan takım yapar mı?..Sivasspor önümüzdeki 5 yılın takımını ne zaman kuracak...Hala bonservisi elinde olan oyuncuları tercih ediyoruz....Bu şekilde davranırsak biz her yıl 5-6 oyuncu gönderip 5-6 tane yeni oyuncu mu alacağız...Abalo ile ilgili yapılan eleştirlerin bir çoğuna katılmıyorum..Abolo 1-2 maç hariç hiç ilk 11 de oynatılmadı;Burahan ın formsuz olduğu,çok kötü olduğu dönemlerde dahi onun yerine Abolu yu oynatmayı hiç düşünmedik...Burhan o kadar iyiydi de attığı gol,yaptığı asistler niye sivasivasspora ilaç olamadı...Yarın veya ertesi gün transferler açıklanacak,umarım yabancı transferler istediğimiz şekilde olur..Olmazsa işimiz Allah'a kalır...Hala bonservisi elinde olan,başka takımların randıman alamadığı oyunculara yöneliyoruz;biz hiç akıllanmayacağız..İnşallah her şey istediğimiz gibi olur;transferler sivassporu istenen seviyelere getirir..Gerçekten son haberler yeni yıl şakası gibi..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...