Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer
Zaten bu transfer olsaydı bugün imza attığını ve kampa katıldığını görürdük;bu olay sivasspor taraftarı için sürpriz olmadı;alıştık artık....Mutlaka alternatifi vardır;Ukrayna da oynayan oyuncunun da adı geçmişti..Eğer son dak. da Hussain gelmezse ben Belçika asıllı Brezilya nın transfer edileceğini düşünüyorum....Sivasspor bence fiyatların düşmesini bekliyor;sezon başında da transferler gecikmiş;son 2-3 günde Kone,Barelles,Yekta transferleri ard arda yapılmıştı...Umarım Hasan Kabze,Uğur Boral ı alıp 2. bir hataya düşmezler....Ben olsam Deniz yılmaz yerine g.s dan genç gurbetçi forveti kiralarım..Çünkü Deniz YILMAZ da son 2 yıl da fazla oynamadı;geçen yıl sakatlığı sonunda 4 ay oynamamıştı...Yeni bir sakatlık sorunu yaşanırsa sivasspor çok zor durumda kalır...İnşallah beklenen oyunculardan en azından 2 tane ilk 11 de oynayacak oyuncu transfer edilir....2 tane de yedek kulübesi için oyuncu alınırsa az da olsa bir umudumuz olur..Elimizde Yekta,İbrahim Akın gibi formsuz ve hazır olmayan oyuncu varken,Uğur B. ve İ.Akın laflarının basında yer alması sivassporu daha dazor durumda bırakır..Aman Dikkat!..2.yarı çok çok zor geçecek..
|