Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kombinelerde indirime gidildi
Alt 06.01.2016, 10:41   #8
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Kombinelerde indirime gidildi

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bi fener macinda kale arkasi 105 lira bizim yonetim fener besiktas maci olmak üzere komple devreyi bir mactan ucuz yapiyor ve sivaslilar hala yonetimi sucluyor

Sivasli uyuma bedavaya süperlig

kimse bahane üretmesin üzerine düseni yapsin
Fener taraftarı dünya yıldızlarını izliyorda o paralara maç izliyor sivasspor taraftarı maça gidipde ugur kavuk batuhan hakan özmert ibrahim akın orhan gülle daha niceleri var turşusu cıkmış yaşlı dogru dürüst pas bile veremeyen yürüyerek top oynamaya çalışan oyuncularımı izleyecégim bunların maçları bedava olsun bakalım kaç kişi gelir acaba bence 5 lira bile çok bu oyuncu gurubuna adam gibi takım yapsın yönetim sivaslılar stadı agzına kadar dolduracaklarına inanıyorum
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla