Alıntı:
samettt Nickli Üyeden Alıntı
Transfer çalışmaları son sürat devam ediyor...
Aatıf'ın önerdiği, Faslı Adil Chihi ile görüşmeler başladı...
Oyuncunun Türk Menejeri Almanya'dan İstanbula geldi...
Teknik heyeti düşündüren oyuncunun maç eksiği var. (son kararı Okan hoca verecek onaylanırsa yarın istanbula gelmesi bekleniyor.)
Bu oyuncu olmasa bile yönetim ve teknik heyet 1 forvet daha almak istiyor... Bekleyip göreceğiz...

|
..Bu oyuncu santarfor değil;daha çok sağ kantta oynayan bir oyuncu..2.olarak da bu oyuncu geçen yıl ingiltere de sadece 1 resmi maçta oynamış;onun dışında oynadığı başka bir maç yok..Bu bilgiler Transfermarkt sitesinde yazıyor...Bize şu anda hemen oynayacak hazır golcü lazım...Almanya da da oynamış galiba..Ama uzun zamandır maç oynamamış bir oyuncu sivasspora ne verebilir..Biz yine anlaşamadımız Fildişili Angan a dönelim diyorum...Sivassporun uzun boylu,sırtı arkası dönük oynayabilen,rakibi çıkarmayan stil olarak Kweuike,Enaramo stilinde olan forvetle anlaşmalı diyorum..Kim olduğu önemli değil;parayı biraz verirsen en azından takıma katkı yapacak bir forveti rahatlıkla buluruz...Sivassporun aldığı oyuncuların neredeyse tamamı ya düşük bonservisli ya da bonservisi elinde olan oyuncular...Sivasspor kesinlikle hazır olan,antreman eksikliği olmayan bir golcü ile anlaşmalı...İyi bir golcü bulamazsak ,diğer transferlerden istenilen verimi alamayız diyorum..