Cevap: Transferleri nasil buluyorsunuz?
Takımın bütün hücum yükü Aatıf'ın üstündeydi, Aatıf'ı kilitlemeyi başaran her takım bizden puan ya da puanları rahatlıkla alır nitelikteydik fakat yapılan Tenase ve Hussain transferleri nokta atışı olmuştur ki forvete alınan David Texeira da hızlı orta sahayı düşününce başarılı bir transferdir. Hasan Kabze transferine ilk söylenti çıktığından beri karşıydım, hala da karşıyım. Özellikle açıklamalarında değindiği "Baba toprakları" konusu beni iyice kızdırıyor. Madem baba ocağını o kadar iyi biliyordun da daha önceki yıllarda bu takıma asıl katkıyı sağlayabileceğin zamanalrda bu takım sana talip olmuşken niye gelmedin baba ocağına, diye sormazlar mı adama? Neyse daha fazla sinirlenmeden defansa geçeyim. Oumari bana göre tam bir kapalı kutu fakat fiziği hiç fena değil, umarım o da fayda sağlar takımımıza.
EDİT : Ayrıca süper lige çıktıktan sonra yaptığımız transferlerin en sağlamları hep devre arası transferler olmuştur. Bu geleneğimiz umarım bu transfer dönemi için de geçerli olmuştur ve uzun yıllar katkı sağlayacak nokta oyuncular almışızdır.
Konu ReFRaCToRY tarafından (14.01.2016 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir..
|