Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor 1-2 Eskişehirspor -ikinci yarı-
Alt 24.01.2016, 14:54   #165
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Sivasspor 1-2 Eskişehirspor -ikinci yarı-

Geri zekalı bi teknik direktör bi maçı nası kaybeder bunu seyrettik bu maçta.Gerçi maça gelene kadar G.Birliği Djalma Hleb ve iyi bi santrofor almış.Eskişehir zıpkın bir forvet almış.Biz hala elimizdekileri fazlalıkları gönderecez de hızlı santrofor alacağız.Ekran başında yalvarıyordum Beykan ı değiştirsin diye.Atıf adamını bildiği için yalvarıyordu Beykan a .Herkes görmüştü problemi, bi bizim aklı boyundan da kısa teknik direktörümüz görmemişti.Bu kadar kritik hamleydi yapmadı.Halbuki Kurt Samet hepsini çıkartıyordu kartlı futbolcularını.Fark buydu zaten.Bu kadar kritik maçta İbrahim Akın oyuna girsin de takımı kurtarsın diyorsak zaten bitmiştir çok şey.Top ayağına en çok değen ve genelde de olumlu kullanan Hüseini hangi kafayla oyundan aldığını da hiç anlamadık zaten.Bu H.Kabze ne işe yarıyor onu da bana biri anlatsın.Halbuki ilk yarıda elinden geleni yapmışti futbolcular.%70 topa sahiptik.Bu maçı verdiysek en azından istatisliklere bakıp nasıl bi teknik direktör salaklığı yaşadığımızı anlarız.Erkan Burhan Boya niye düzelemiyor.Yoksa tercih mi edilmedi.Bunlar da bilmediğimiz muammalar.Okan istifa diyecem ama artık zaman da kalmadı.Anlaşıldıki bizim burnundan kıl aldırmayan yönetim bu takımı aldıkları yere bırakmaya kafaya koymuş.Çünkü bu kadar hata yapılmaz.Haa ne mi yapmak lazım bundan sonra

Setkus

Boya-İbrahim,Qoumari

Cici Atıf.Hüsein,Kone Tanase

Burhan Texeria

Şeklinde 3-5-2 olarak maçlara çıkıp.Sarı kart gören futbolcuları bundan sonraki maçlarda değiştirmek lazım.Haa bi de dua etmek lazım.Gerisi çünkü artık Allaha kalmış
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır