Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer
Kim ne derse desin bu takımın sıradan değil,kaliteli oyuncuya ihtiyacı olduğudur...2011 de yapılan Enramo-Grosecki,Rada,Navratil transferleri sivassporu nerelere getirdi hepimiz biliyoruz...Takıma sıradan oyunu alırsan ligde sıradan takım olursun....Sivasspor transferleri içinde ne kaiyerlisi Tenase ama o da hazır değil..Hussain ,Teixera başarıya aç genç oyuncular..Ömeri kapalı kutu...Sivasspora bance hala çok iyi bir pivot santrafor alınmadı;Texira Pivot santarforla oynarasa sivasspora daha fazla katkı yapar..Oynamazsa maç içinde kaybolur gider...Eskişehir in yeni aldığı Gabon lu santraforu ben beğendim;oyuncu sivasspor defansını oldukça zorladı 1 tane de gol attı..Sivassporun da iyi bir pivot santrafora ihtiyacı var..Bunun dışında bence İ. Öztürk ün de yerine iyi bir stoper alınmalı;İbrahim yedekte olursa sivasspor için daha iyi olur... Sivassporun Da Costa tarzı,oyunu iyi okuyan geriden oyun kuran,gerktiğinde ileri çıkıp gol atan kaliteli bir stopere de ihtiyacı da var..Kone çok yıpranmışa benziyor;Kone sakatlık ve ceza alırsa sivasspor çok zorlanır;onun için yedek te de onun yerini dolduracak bir ön liberoya ihtiyacımız var...Bunlar alınırsa kanata da ihtiyacımız olur mu bilemem..Önümüzdeki 10 günde kaç transfer yapılır bilemem ama en azından stoper ve pivot santrafor transferleri yapılırsa sivasspor için daha faydalı olacak diyorum..Kanat alınır mı bilemem ama Burhan ve Tenase de kanat oynadığı için yapılmasa da olur diyorum....Milli takım arası iyi değerlendirilmeli ;uyum ve maç eksikliği olanlar için iyi bir fırsat olacak...İnşallah şans da yanımızda olur..
|