Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer
At sahibine göre kişner! İstediğimiz kadar oyuncu alalım lakin teknik adam bunu değerlendiremiyorsa durumumuz şu an ki durumumuzdan öteye gitmez! Maalesef Olan hoca tercihimiz en başından beri yanlıştı. Ben yanılmayı umdum ama maalesef olması. Kapasite bu malesef. Bizi kurtaracak ne Ankaraspor var nede başka bir takım var. Ben kolay kolay umudunu yitiren bir insan değilim. Ama takımın en önemli isimleri aradan 19 hafta geçmesine rağmen hala sazı eline almayıp hala ciddi hatalar yapıyorsalar umudumuzu yitirmemize sebebiyet vermektedir.
Biz süper lige çıkmayı 38 sene bekledik. Ruhsuz futbol oynayıp ergen tavırlar sergileyip bu takımın bu şehrin kaderiyle oynayamazsınız! Biz bu armanın peşinden her zaman koşacağız. Ya peki sizler siz değerli ruhsuz futbolcular biraz rahatınızı boyunda adam gibi temsil edin bu takımı. Mutlaka okuyacak olan futbcularımız olacaktır. Aldığınız para da gram gözümüz yok lakin bu şekilde oynadığı sürece hakkında helal değildir! Biz ekran başında statta kahrolurken sizin bu rahat davranışlarınız artık bizi fazlası ile rahatsız ediyor bilin istedim!
|