Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer
Alt 31.01.2016, 14:47   #766
burhann58
Acemi Yiğido

48 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 441 burhann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer

[/B]Forvet alinsa bile takima ilk onbirde bu kadar degisikligin takim uyumunu zorlastiracagini bununda uzun zaman alacagini sureninde kisa oldugunu acil puanlar gerektigini düşünürsek gecmis olsun yigidolar diyorum.Bursaspor oyuncalrini gonderdi yerine iyi oyuncular aldilar ama yeni toplandilar.bizde sezon sonu otururuz diyorum.Bu şehrin istanbulda yaşayan isadamlarindan tutun siyasilerine kadar sivas umurlarinda olmadiki kaldiki sivasspor olsun.ptt takimlarinin hatta ikinci lig takimlarinin forma reklami oldugu halde bizim yoktu 3 sene once yazıklar olsun o sivasliyim mertim comertim diye hava atanlara zaten sivasa gonul verenleri cogu fakir fukara insanlar zengin cocugu ne yapsin sivasi 3 buyutulmusler dururken hersene şampiyonluk kutlamak varken.bunlar taraftar olarak bizim eksikligimiz hepimiz biliyoruz bide yonetim parasizliktan olacak alt yapiya onem veremedi ama şampiyonluğa oynadigi seneler gelen paralarla genc firtina gibi esen kanat oyuncusu Yıldırım gibi cakan golcu alabilirdi ama yapmadilar hep 25 30 yas araligi oyuncalar en buyuk gelir kaynagin oyuncu satmak olmali bilica 2.8 m € hal boyle oluncada takimda yonetimde patladi yonetimde olan personelin vasifsizligi oyuncu izleme komitesi olmayisi bedava genc futbolculari ligler biter bitmez takima katmayislari 10 sene sonra biz bu hale getirdi 3 sene ölüp ölüp diriliyoruz Inşallah bu sene dusmeyiz de artik herkes gecmisdeki yanlislara dusmez ama bu sene isimiz cok zor coook
burhann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla