Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer
Alt 01.02.2016, 00:10   #796
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
...........................Yal nız Altidore MLS ligi takımlarından Toronto nun oyuncusu....Toronto da geçen yıl 25 maçta 13 tane de gol atmış;sözleşmesi 2020 ye kadar gözüküyor ve 3.5milyon euro ya da geçen yıl transfer olmuş.....Bu yılki durumunu açıkcası bilmiyorum..... MLS ligi bitti mi devam ediyor mu takip de etmedim..Şartları belli olan bir oyuncu;bizim kulübün ne şartlarda oyuncu aldığını da hepimiz biliyoruz......Ben açıkcası gelmesini isterim ama başkan hangi şartlarda onu transfer eder açıkcası kestirmek zor...Dönüp dolaşıp biz yine Angan ı almayalım.....Enaramo da da aynı durum olmuştu..Yine bu yılın başında Akhisar a gelen golcü oyuncu ile anlaşılmamıştı..Aradan bir süre geçmiş;bir de baktık ki Kolombiyalı dönüp dolaşıp Akhisar a imza attı..Transferlerde bu tür şeyler devamlı oluyor....Golcü konusunda acaba şu ingiltere 2. liginde oynayan siyahi forvet ile anlaşılmış olmasın;İngiltere gazetelerinde de adı geçmişti de..1-2 gün içinde mutlaka birilerini alacaklar;sonsuz kadar da saklayacak değiller....İnşallah hayırlısı olur..
...............Bu mesajın 30 lu sayfalarında yukardaki mesajı paylaşmışım..Konu yine forvetmiş;döndük dolaştık aynı yer geri geldik..Bakalım asabibaba nın benim için söylediği forvet yukardaki mesajdan dışarı çıkıp sivasspor tesislerinden içeri girip 4 Eylül Stadında taraftarı ile buluşacak mı ?Hep birlikte özlemle bekliyoruz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...