Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 
|
Cevap: Sivasspor nasıl düzlüğe çıkar ?
Bu konu başlığını açalı 4 ay olmuş,aradan geçen sürede sivassporda hiçbir değişiklik yok,hatta sadece puan olarak değil futbol olarak dahada geriye gittik,matematiksel olarak sivassporun umudu sürüyor,ancak takımın düzlüğe çıkması için hem teknik ekipte,hemde kadroda bazı değişiklikler şart,anlaşılmıştırki okan buruk şu saatten sonra bu takımın ne fizik gücünü artırır,nede taktiksel bi yarar sağlar,oynanan oyundanda oyuncuların hocalarını sevdiğini ,kalmasını istediklerini sanmıyorum,işe önce teknik heyet değişikliğiyle başlanmasını bekliyorum,sonra bugüne kadar olmayan destek için,futbolcular ,yöneticiler,vekiller,belediye başkanları vali ve kaymakamlarla bi toplantı tertip edilip ,bu takımın bu şehir için nekadar değerli markası olduğu izah edilip adam gibi top oynamaları istenmeli,,deplesmanlara taraftar götürmek için seferber olmalarını,bekliyorum,sivasdak i maçlarda trübünlerin doldurulması gerekiyor,önce futbolcuların özgüvenlerini yerine gelmesi sağlanmalı,takım içindede revizyon şart,bunu yeni hocadan bekliyorum,özellikle kanatbeklerimizin arkalarından yediğimiz ataklardan gol yiyoruz,birbirlerini tamamlayan oyuncuların tekrar takıma monte edilmesi gerekiyor,j.boye gerekirse forvet olarak denenebilir neticede takımın en golcüsü ,burhan cicinyoyu tamamlayan gediğini açığını kapatan oyuncu,husein 2.yarıda oynayabilir,taneseden çok ümitliydim ancak ,kanatta varlık gösteremedi,gerekirse forvet arkasında denenmeli ,mehdi sağlamsa enaz 50 60 dak oyunda kalmalı,konesiz ortasaha sanki tem otoyolu gibi ,yiğit bu takımda mutlaka olmalı,artık kaybedecek birşeyimiz yok,tüm maçlara 3 puan hesabıyla çıkmalıyız,özellikle atıfı tutan takımlar sivasspordan mutlaka puan alıyor,atıfın yanında topla oynayacak tanese ve mehdi olmalı,gerekirse u 21 takımından tunahan bile takımda forvet oynamalı,yapacak bişey yok,bu kadroyla şansımızı sonuna kadar devam ettireceğiz,kayserinin yenilmesi bizim adımıza iyioldu,gençlerde yenilirse ,bu yarış gelecek haftadan itibaren yeniden başlar,rize maçında kaybedilecek 1 puan bile sivası kümedüşürür,onedenle o maçta 3 puan için seferberlik ilan edilmeli,özelliklede haftaya kadar hoca işi netliğe kavuşturulmalı,hadi buhaftayıda görelim ,hadi gelecek haftayıda görelim diye vakit kaybedilmemeli ,ortada ışık yok vakit kaybından başka birşey olmaz .
|